Mi volt a leghosszabb idő, ameddig vissza kellett tartanod a "kis" vagy "nagy" dolgodat?
A legemlékezetesebbek:
Szerenád végén már nem mentünk be semelyik tanárhoz csak mászkáltunk, buszoztunk összevissza és sietni kellett, annyi időm nem volt, h megálljak egy bokorban. Akkor az utolsó kollégium előtt már majdnem bepisiltem. Viszont ott se mentem már be (pedig csak beengedtek volna) hanem még onnan 10 perc haza 2 osztálytársammal, na az szép volt, éjjel elég hangosan arról beszéltünk, hogy hú de kell pisilni, biztos hallották :D
Összesen 2-4 óra lehetett az "inger", na de előtte azért rendesen iszogattunk és az eléggé rádob.
Másik pisilős, amikor jöttünk haza Görögországból busszal. A buszon elvileg volt wc de gyakorlatilag nem működött, 4 óránként álltunk meg.
Első helyen kicsit kellett, gondoltam megyek. Nagy kopár semmi közepén 1 darab wc, előtte kb 30 ember. Beálltam a sorba de nem kerültem sorra, a sofőr nyilván nem fog félórát várni amíg mindenki pisil.
Következő helyen szintén bokorba pisilés felejtős, kis ház mögött tele pasival, csak itt meg fizetős volt a wc, anyám pedig elköltötte az összes maradék pénzünket. Próbáltam vkitől kérni, de mire adtak volna megint vissza kellett szállni a buszra. Ekkor már 8 órája nem bírtam pisilni, a magyar határ közelében sikerült végül egy guggolós wc-be, arra máig tisztán emlékszem :D
Nagydolgot elég sokszor vissza kellett tartanom mert nem szeretek nem itthon kakilni, a legemlékezetesebb az volt amikor a Szigetről hazafelé kellett nagyon.
Még hajnalban a szigeten elkezdődött a "kakinger", gondoltam ha találok vmi szimpatikus toitoi-t kiengedem, de hát hajnalra kb az összes összehányva, benne fekszik egy részeg, eltörték az ajtót, le van szarva az ülőke... szóval gondoltam, inkább visszatartom.
Szépen elhéveztem-buszoztam a távolsági megállóig, ott nem emlékszem miért nem mentem be, valszeg hajnalban még nem volt nyitva a wc.
Buszra felszállás után valahol az autópálya elején kezdődött el nagyon, gondoltam arra is h szólok a sofőrnek álljon már meg, láttam már olyat, h egy csávóka megállította a buszt egy benzinkúton aztán rohant a wcre.
Végül csak kibírtam valahogy hazáig, megpróbáltam aludni, mocorogtam összevissza. A másnapos sz@r tulajdonsága, hogy még agresszívebben ki akar jönni :D
Időben kb. fél-1 óra a szigeten, bp-n 1 óra közlekedés, 2 óra távolsági busz + még 15 perc helyi.
(miközben ezt írtam kimentem kakilni, csak rá kellett gondolni, az írás előcsalogatta a macit :D )
Hú, az durva! Nekem még néhány óráig is sok, ha nem mehetek ki.
Remélem nem lett belőle semmilen egészségügyi problémád.
11:13 vagyok
Nem,nem lett belőle semmi bajom szerencsére. De nem akarom többet átélni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!