Mi legyek? Nem tudom mivel kelene foglakozak!
Figyelt kérdés
Na szoval én 15 éves kisé lusata alacsony fizikai teher biro képeségekel rendelkezö iskolás vagyok. És szoval nem tudom eldönteni mi legyen a foglakozásom vgy mit tanuljak, ere kereresek tanácsokat . Szoval nem szivesen beszélegetek tul sok emberel de nem is elenzem, viszonylag gyorasn hoszutávar tudok ojan dolgokat meg jegyezni ami érdekel és szoval nem menek a nyelvek mert nem érdekelnek . A jo a térlátásom és a kézugyeségem is meg elégé jol tudok álitolag beszédet modani jol átudom verni az emberekte szem rebenés nélkül tudok hazudni és nem erdekelnek az emberek 99,99% nicsen szégyen érzetem és nehezen barát kozok férfiakal viszont könyen szot értek a lányokal feltéve hogy nem tecenek . Ily tulajdonságokal milyen lehetöségek vanak?Elöre is köszönöm . A nem épitö jelemü beszolásokat kérem melözék!2016. dec. 11. 20:35
1/8 anonim válasza:
Vársz még három évet, és mehetsz utcaseprőnek, az lesz a megfelelő.
2/8 anonim válasza:
Utcaseprőnek tökéletesen megfelelnél.
3/8 anonim válasza:
"jo a térlátásom és a kézugyeségem is"
Valamilyen kézműves mesterséget tanulj ki.
Mit szeretsz csinálni? Rajzolni szeretsz?
4/8 anonim válasza:
Informatikus, grafikus stb. Ha géppel foglalkozol keveset kell beszélni xd
5/8 anonim válasza:
Informatikus, az... Egy mondatot nem tud helyesen leírni, te meg egy ilyen kreténre bíznál akár felelősségteljes munkát? Nem vagy normális te sem akkor...
6/8 anonim válasza:
Legyél politikus. Bocs, inkább ne, mert jól csinálnád, de nem lenne jó a társadalomnak.
Viszont ha segítesz abban, hogy megmondod, hogy mit szeretsz, ha veled tesznek és mit amit utálsz, akkor el tudunk indulni!
7/8 anonim válasza:
Hogy lehet valaki ennyire hülye?Ha lusta vagy kedves kérdező,akkor bizony egy senki leszel nagyobb korodban :).Vagy ribik is kellenek a világba.Vaaagy ne is tanulj semmit,a hobo a legjobb foglalkozás számodra ;).
8/8 anonim válasza:
mik a hobbijaid? Nem az olvasás, az már biztos, de azért mégis. A legjobb ha az ember olyan munkát választ amiben öröme tellik, amit szeret, aminek látja az eredményét. Sajnos sok ember azért boldogtalan, mert nem szereti a munkáját, ilyen tekintetben fontosat kérdeztél, ami az egész életedet befolyásolhatja. A jó kézügyesség az már valami, ha szeretsz babrálni dolgokkal (festeni, szerelni, javítgatni, alkotni) az is egy irány.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!