Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Minek nem idul a mestermc...

Minek nem idul a mestermc cém? Csak aszt irja ki frisit mást nem ir. Lehet hogy javat kelene frsitenem? Mert edig ment kérlek segicsetek.

Figyelt kérdés

#Nem idul a mestermc
2015. jún. 19. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

a múltkor láttam egy n..gert

O_o

2015. jún. 19. 12:59
 2/3 anonim ***** válasza:
ajállom a matyar hejesirás szapájai című könyvet *.*
2015. jún. 19. 14:06
 3/3 Janmatt válasza:

Lehet, hogy vírusirtó nem engedi letölteni a frissítést vagy nem tudom lehet, hogy véletlenül kitörülted az egyik fájlját (mondjuk az iskolában az infóteremben nekem sem indul el, itthon viszont igen, lehet, hogy operációs rendszer függő is), amúgy meg próbáld ki a Hu-Minecraftot*, az is ugyanolyan jó mint a MesterMc.

*Ha viszont a a Hu-Minecraft nem indul el egyszerűen csak újra le kell tölteni, vagy várni vele 1-2 napot.

Ui.: Csak a te érdekedben remélem jövőre a Magyar helyesírás c könyv lesz a kötelező olvasmány az iskolában. O_o

2015. jún. 22. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!