Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Dohányzom segicsetek?

Papaiistvan76 kérdése:

Dohányzom segicsetek?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok és szilveszterkor vetünk a haveromal egy mentolos marblot 1500 forintért feketén és már ekor 4 oravolt és szoltak a szülein telon hogy menyek haza cigi nálam marat hazamentem és vagy 6 napmulva hánykolodot a cigi akivel cigiztm volna elment tanulni és gondoltam már nem dobomki és elszivtam 3 rom napalat na elfogyot és máma rohatul kivánom a cigit mitegyek ?
2014. jan. 9. 22:01
 1/5 anonim ***** válasza:
Legjobb alkalom a leszokásra.
2014. jan. 9. 22:03
 2/5 anonim ***** válasza:

szokj le :) Ja ès lehetőleg ne rabold ki a dohányboltokat :D

Hosszú távon csak rosszat tesz. Amúgy miért olyan jó a cigi? Ezt sosem értettem xD

2014. jan. 9. 22:05
 3/5 A kérdező kommentje:
tüdözd le és majd megtudod elöször rohat szar de majd rohat jolesz a második szál nyugtat de az a baj is hogy nagyapám meg anyám apám tüdörákba halt meg és én bevalom hogy hüje vagyok de ecerüen nem tudom megálni
2014. jan. 9. 22:09
 4/5 anonim válasza:
15 evig cigiztem most 9napja nem cigizek egy doboz cigit meg most eltudsz felejteni de kesobb mar nagyszivas felejsd el de gyorsan nem leszel vele se menobb se jobb csak betegeb hidd el jobol mondom
2014. jan. 9. 22:13
 5/5 A kérdező kommentje:
hm én nem egy dobozal szivtam már el és 9-11 éves koromig cigiztem egy nap 5 szálal csak aztán meghaltak a szüleim és aba hagytam
2014. jan. 9. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!