Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha rosszkedvre/depresszióra...

Ha rosszkedvre/depresszióra beszedek egy 0.25 mg-mos Xanax-ot akkor lesz valami bajom vagy elmúlik a rosszkedv?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 10:03
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A "varázsló" doki pont ebben segít! Szembenézni a problémákkal! Nem mindenki tud egyedül rájönni, mi is az oka a depijének stb.Az pedig már akaraterő kérdése,ki mennyi idő alatt szokik le a bogyókról.A doki vagy a bogyó nem oldja meg a gondjaidat,de segít.A munka nagy része rád vár.Édesanyám volt tányércsapkodós, de nem segített a dolog... :-)
2010. máj. 10. 07:00
 12/13 anonim válasza:
24%
Ha rosszkedvű vagy és depressziós,menj a természetbe és sétálj egy nagyot,vagy pattanj biciklire és tekerj.Jó levegő,madár csicsergés,szép táj,ezek többet érnek mint az a sok szemét gyógyszer,amiben ki tudja mi van.
2010. máj. 10. 10:36
 13/13 anonim válasza:
49%
Régebben teljesen depressziós voltam, mindenen csak stresszeltem magam jártam orvoshoz, nem segített mert mindig elmondtam a gondjaimat végighallgatot és ennyi, szedtem gyogyszert, állandóan aludtam. Egyszer édesanyámmal is gondok lettek és az ő körzeti pszihiáteréhez kellet bemenjek hogy tanácsot kérjek anyuval kapcsolatba, mire a doki rákérdezett hogy nekem is gondjaim vannak? Én válaszoltam hogy igen. Megkérdezte milyen jellegű na és akkor én belekezdtem a litániába mire két perc útán a doki a szavamba vágot. Maga szerint ez engem érdekel? Meg lehet oldani a dolgokat? Én mondtam meg de hát ez bonyolult meg hát anyagi. Az orvos meg, ha meg lehet oldani akkor meg mit panaszkodik. Én mikor kijöttem fél órát sirtam és mindent kezdtem megoldani pontrol pontra. Sok nagyon fájdalmas része volt de megérte. A testvéremmel megszakitottam a kapcsolatot mert ö rossz hatással volt az idegeimre, a volt párom aki vert elköltöztem stb.. De ezt csak igy lehetett. Igaza volt amig sajnálkoztak nem segitett ö jól pofánvágott és elkezdtem magamért tenni. Én másnak is ezt javaslom. Ez kb 5 éve volt most teljesen kiegyensülyozott életet élek, férhezmentem és gyerekeim lettek. Minden ember a saját szerencséje kovács.
2010. máj. 10. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!