Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ha rosszkedvre/depresszióra...

Ha rosszkedvre/depresszióra beszedek egy 0.25 mg-mos Xanax-ot akkor lesz valami bajom vagy elmúlik a rosszkedv?

Figyelt kérdés
2010. máj. 2. 10:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Az antidepresszánsok csak akkor hatnak, ha rendszeresen szedi az ember, és a Xanax NEM antidepi, hanem feszültség- és szorongásoldó. Legfeljebb bealszol, de ne szedj már ilyeneket, ha nem orvos írta fel. Egy kis rosszkedvet mindenki túlél, ha meg depressziós vagy (amit kétlek), akkor menj pszichiáterhez.
2010. máj. 2. 10:17
 2/13 anonim ***** válasza:
a xanax altató hatású gyógyszer és nem lesz tőle jobb kedved egyáltalán
2010. máj. 2. 12:02
 3/13 anonim ***** válasza:
xanax = drog. függőséget okoz meg egy rakás más gondot is, sztem ne jáccadozz vele
2010. máj. 2. 12:05
 4/13 anonim ***** válasza:

ha nagyon ideges vagy, jól lenyugtat..

ha viszont egy kicsit is többet szedsz be belőle akkor meg bealszol tőle.

szorongás-oldásra pedig kiváló gyógyszer

2010. máj. 3. 07:52
 5/13 A kérdező kommentje:
szorongásra kaptam. és egy egészet vegyek be 0.25 mg-mot ha éppen szorongok?
2010. máj. 3. 19:26
 6/13 anonim válasza:
Max jót alszol tőle, de ha rendszeresen szeded, függőséget okoz.. :s
2010. máj. 4. 08:39
 7/13 anonim válasza:
33%

Szia!

Inkább a szorongás okát szüntesd meg, vagy valami mással potold a boldogság érzetedet ( egy nagy séta vagy egy hangulatos fürdő). Én sokáig azt csináltam hogy engetem egy kád vizet és ott lazultam, vagy kétszer melegítettem újból a vizet és probáltam csak pozítiv gondolatokkal telerakni a fejem, de erre a szauna vagy egy masszázs is alkalmas. Ne szedj gyogyszert egyébként is csak alszol tölle de megoldást nem hoz, azt csak tet tudod magadban elintézni. Nekem is felirták de se dolgozni se vezetni nem tudtam töle igy saját terápiát választottam és bevált. Sok sikert!

2010. máj. 5. 06:29
 8/13 anonim válasza:
32%

Mindenképp a szorongás okát kell megkeresned először. Csak akkor kezd el a xanaxot, ha már minden kötél szakad, és már nem tudod ellátni sem a munkádat vagy bármi mást a szorongás miatt. A xanax egy nagyon szemét gyógyszer, mert ugyan jó a szorongásra, de viszont úgy rá lehet szokni, hogy csak nagy kínszenvedések mellett, falat kaparva fogsz leszokni, már ha valaha le fogsz szokni egyáltalán. Ráadásul egyre több kell belőle, hogy ugyanazt a hatást elérd, tehát egy idő után már nemcsak 0,25-öst fogsz szedni, hanem a többszörösét. Leszokni pedig csak fokozatosan lehet, másként nem, különben szét fognak menni az idegeid. A fokozatos leszokáshoz viszont kemény akaraterő kell.

Mindemellett károsítja a májat, a vesét és az idegeket.

Mielőtt belekezdesz, ezeket jó, ha figyelembe veszed.

2010. máj. 6. 09:50
 9/13 anonim ***** válasza:
Ha pszichiáter írta fel neked(nem másnak!),biztosan elmondta,hogy kell szedned.Valószínűleg,este. Nappalra létezik más gyógyszer is. Valóban könnyű rászokni, de az adagok csökkentésével szépen kijöhetsz belőle. Én tapasztalatból beszélek. Ha elmennél pszichiáterhez,ővele kiderülne,hogyan tudnál segíteni magadon. A gyógyszer csak segít,de nem gyógyít meg.
2010. máj. 7. 08:36
 10/13 anonim ***** válasza:
54%

Ha éppen szorongsz, akkor vágj a falhoz valamit, wazz, vagy fussál egy kört a háztömb körül.

Emiatt ven tele Magyarország csupa idegbajossal, mert elfojtják a problémáikat, és fogalmuk sincs, hogyan kéne kezelni őket, aztán majd egyszer jól bemennek a munkahelyükre egy pisztollyal..

Nyuszi vagyok, rettegek, inkább beveszek valamit ami majd megoldja helyettem, mert a varázsló doktorbácsi felírta..

Csak ne kelljen szembenézni a problémával és megoldani, mert azért tenni kell, vagy fáj...

Anyámnak évekbe tellett míg le bírt jönni a Xanaxról, én betiltanám.

Ha rossz a kedved, egyél egy fagyit, vagy vegyél egy kutyát, tele vannak velük a menhelyek.

Vagy menj el segíteni egy öregek otthonába, kórházba, menhelyre, mindjárt rájössz, hogy vannak emberek nagyobb problémával, mégis bizakodóan (teszem azt fél lábbal, vagy hajléktalanul, rákosan vagy Parkinsonnal.)

És rohadtul nem jut eszükbe a xanax.

2010. máj. 9. 08:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!