Mi lehet az oka annak hogy nem szeretek emberek közé menni?!
Pár hónapja kezdődött..
A közeli barátaimmal még csak-csak elvagyok és jól elbeszélgetünk, viszont ha egy kevésbé ismerőssel találkozom/összefutok nem tudok beszélgetni vele. Ha pl. dolgokat kell elintéznem és emberek közé kell mennem rám jön a remegés és a félelem. Úgy érzem mindenki engem néz és beszél rólam és nem tudok ezzel a problémával azonosulni. Mi lehet ennek az oka, és egyáltalán van rá "gyógymód"?!
hát kb velem is így van ez, akik nem olyan jó barátaim, azokkal nem is foglalkozom túlzottan, de próbálj meg kedves lenni valamnnyire
ha meg dolgot kell intézni, akkor minél többet csinálod, annál kevésbé fog zavarni legközelebb és a végén nem is idegesíted fel majd magad rajta
ja és ezt úgy hívják szorongás, ha úgy érzed nem nagyon tudod magadat túltenni rajta, akkor pszichológus
az meg hogy rólad beszélnek, az valószínű nem így van az esetek többségében :D nekem is van egy ilyen paranoiám
szerintem az ilyet egy rossz tapasztalat(ok) vagy élmény(ek) válthatja ki :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!