Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kérhette ezt a barátom...

Miért kérhette ezt a barátom és miért tagadta le?

Figyelt kérdés
Az volt hogy elhivott a barátom, hogy menjek el hozzá. Elmentem de teljesen máshogy élnek mint ahogy elképzeltem.(A suliba sokat csesztetik, hogy milyen sz-ar ruhákat hord és hogy hogy öltözködik.) Nagyon jó lakusuk van , gazdagok. Kérte, hogy ne mondjam el az osztályba,de az egyik barátomnak mégis elmondtam:(Még jobban elkezdték cseszegetni. Most nem beszél velem és azt mondta hogy nem érti, hogy miért mondok ilyeneket róla..Tiszta hülye most mit csináljak? Nem akarok haragba lenni vele.
2010. máj. 1. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
cserfes a szád az a helyzet. Te vagy a baj, ezen mit kell csodálkozni?
2010. máj. 1. 22:12
 12/13 anonim ***** válasza:
Megbízott benned, te meg elpletykáltad. Ne csodálkozz, ha többé semmit nem fog megosztani veled. Ennyit ér a szavad meg te is.
2010. máj. 2. 13:57
 13/13 anonim válasza:

Jólvan jólvan ne piszkáljátok! Tanácsot kért és nem lecseszést! Igen,rosszul tette, hogy elmondta de ha most leb**szátok akkor vissza tudja csinálni?! Hát nem.

Szerintem kérj tőle bocsánatot, engeszteld ki. Mondd meg neki, hogy hibáztál és kérdezd meg tőle hogy miért tagadja le. Próbálj nála okosabban gondolkodni ;). Ha nem hallgat meg téged vagy rosszabb akkor nem érdemelsz meg ilyen barátot, mégha nem is akarsz haragba lenni vele.

Amúgy meg a szájára ütnék a kis haverodnak, aki elpofázta mindenkinek hogy a barátod gazdag.

Remélem tudtam segíteni :)

2010. máj. 2. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!