Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Miért kérhette ezt a barátom...

Miért kérhette ezt a barátom és miért tagadta le?

Figyelt kérdés
Az volt hogy elhivott a barátom, hogy menjek el hozzá. Elmentem de teljesen máshogy élnek mint ahogy elképzeltem.(A suliba sokat csesztetik, hogy milyen sz-ar ruhákat hord és hogy hogy öltözködik.) Nagyon jó lakusuk van , gazdagok. Kérte, hogy ne mondjam el az osztályba,de az egyik barátomnak mégis elmondtam:(Még jobban elkezdték cseszegetni. Most nem beszél velem és azt mondta hogy nem érti, hogy miért mondok ilyeneket róla..Tiszta hülye most mit csináljak? Nem akarok haragba lenni vele.
2010. máj. 1. 15:33
1 2
 1/13 anonim válasza:

függetlenül attól h fura a barátod->

kérte h ne mondj el valamit

te elmondtad

most sziv emiatt

tök jogos h utál:/

2010. máj. 1. 15:37
 2/13 anonim ***** válasza:
miért ő a hülye amikor nem tudod tartani a szád.felépitett vmit te meg elromboltad,ne csodálkozz,.
2010. máj. 1. 15:40
 3/13 anonim ***** válasza:

Talán azért nem akarta, hogy megtudják, hogy gazdag mert azt szeretné ha saját magáért barátkoznának vele a többiek, nem a pénzéért.

Ha megkért rá, tényleg nem kellett volna elmondanod, de ne aggódj úgy is kibékültök egymással!

2010. máj. 1. 15:40
 4/13 anonim ***** válasza:

Én nem nevezném barátomnak azt aki a kérésemet sem hajlandó betartani..Pletykáltál,pedig megkérték,hogy tartsd a szádat!

Ilyen ember nem is nevezhető barátnak..

2010. máj. 1. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:

A barátod kért hogy ne mondd el senkinek, mert ez fontos neki, te meg mégis megtetted. És a barátod a hülye?

Hát gratulálok, majd kinövöd.

2010. máj. 1. 15:49
 6/13 anonim válasza:
Elárulod, de ő a hülye... Mégis mit vártál? Hogy a nyakadba borul? Szép kis barát...
2010. máj. 1. 15:55
 7/13 anonim ***** válasza:
És miért mondtad el, amikor megkért, hogy ne tedd? :) Ennyit érsz te is. :D
2010. máj. 1. 16:44
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát én a helyében nem békülnék ki vele. H.lye kis pletykás vagy, ezek után ne is csodálkozz ha nem barátkozik veled, vagy ha mégis fog, azt ne várd, hogy valamit is megoszt veled.
2010. máj. 1. 17:17
 9/13 anonim ***** válasza:
*veled
2010. máj. 1. 17:17
 10/13 anonim ***** válasza:
sajnos csak osztani tudom az eddigi véleményeket...jól kitoltál vele, a helyében én is berágtam volna rád.
2010. máj. 1. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!