Hogy hívják a női nyak alatt levő mélyedést?
Figyelt kérdés
mi annak a kis mélyedésnek a neve, a női nyak alatt? Tudom, hogy valami szupra... mélyedés. Hogy is hívják?? :D2010. máj. 1. 09:51
2/10 anonim válasza:
szerintem a két kulcscsont közötti kis mélyedésre gondol de annak én sem tudom a nevét
3/10 A kérdező kommentje:
12:05 igen, arra gondoltam.
2010. máj. 1. 18:10
4/10 A kérdező kommentje:
Szupraszteriális mélyedés
:D megtaláltam
2010. máj. 1. 19:20
8/10 gráner andrás válasza:
Nevezik: ultikulusz, vagy nyakikulusz, vagy ultikulusz nyakikulusz-nak is. Mindhárom változata eléggé közismert, a túlvilági, vagy visszajárók szellemek tanaiban. üdv: TENGERPICI
9/10 anonim válasza:
az a bizonyos mélyedés, amelyet a barátnőm "völgy"-nek szokott becézni, nem csak a nők nyaka alján lehet, mert nekem is van, és Ő nagyon szereti nyalogatni :)
üdv: 20/f
10/10 anonim válasza:
Az angol beteg című filmben megemlítik... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!