Mi az életcélja annak, aki nem akar gyereket?
Manapság divatos kezd lenni az, hogy valaki szándékosan nem akar gyereket egész életében.
Mivel a genetikai és a biológia arra programozott minden élőlényt, hogy próbáljon minél több utódot hagyni maga után, sokan azt mondják, hogy ez nem normális.
Ha neked korlátlan anyagi lehetőségeid lennének, és tökéletes stabil párod, akkor akarnál gyereket? Ha nem, akkor miért?
Van olyan ember, akinek csak annyi az életcélja, hogy jól érezze magát, bulizzon, utazgasson, stb és ezt akadályozná egy gyerek?
Vagy aki azt gondolja, hogy olyan munkát végez, hogy az annyira fontos és értékes, hogy emiatt nincsen ideje gyerekre?
Köszi, aki válaszol.
skolarendszer,orvosi ellátás, internet, közlekedés és egy elég jó kultúrális hagyaték
- Iskolarendszer: Poroszos, elmaradott, végtelenül konzervatív rendszer, ami neurotikus nyomorékokká teszi a diákságot, a végletekig kifacsarja őket.
- Orvosi ellátás: "A betegségek jó 70-80%-a gyógyítható a tízparancsolat betartásával." - EMMI miniszter
- Internet: Még, még van. Az internetadó hogy is volt?
- Közlekedés: Igen, valóban jó a közlekedésünk... Romániához mérve!
- Kulturális hagyaték: Xenofóbia, homofóbia, transzfóbia, korrupció, kétezer éves mesékben hívő emberek, milliárdos templom -és stadionépítkezések, milliárdos egyháztámogatások, posztkommunista államberendezkedés. - Ejha! Ezek osztán igazi magyar szokások, igazi magyar parasztemböröknek, ejj!
Mi az,hogy mi értelem?
Én inkább fordítva tenném fel a kérdést!Mi értelme annak,hogy valaki tudatosan megnehezíti az életét,azzal,hogy gyereket is vállal?
Általában azok vállalnak gyereket,akiket SEMMI nem érdekel az életben,nincs hobbijuk,csak az foglalkoztatja őket,hogy megmutassák a külvilágnak,hogy ő sem különcök ám,szenvednek,robotolnak.
És mindezt miért?Hogy majd a gyerekük is ezt csinálja.
Hát szép életcél,mondhatom.
Tudod vannak,akik élni szeretnének,nem csak lenni és minden nap ugyanazt a rutinszerű dolgokat végezni.
Hat azt hiszem ez a felig teli vagy felig ures pohar esete. Kinek mi.
Oktatas: USAban fizess ki egy egyeteme!Meg fizetesi aranyokat figyelembe veve is megterhelo. Az teny hogy megfingatnak egy kemenyebb magyar egyetemen de maskepp hajlamos az emberek nagy resze elkenyelmesedni. Bar vannak kevesbe eros szakok is.
- Orvosi ellátás: Szintugy. Sokan a kivandorlok kozul inkabb hazajonnek ha betegellatasra szorulnak. Pl. Fogaszati beavatkozasok hulye lennek kint csinaltatni.
- Internet: Maradjunk inkabb a realitasnal. Ha valamibe akkor ebbe tenyleg nem lehet belekotni, nyugateuropai viszonyokat elnezve sem. Jon az 5g.
- Közlekedés: Igen, valóban jó a közlekedésünk... Romániához mérve! Szerintem ott lassan jobb.
- Kulturális hagyaték: en itt arra gondoltam, hogy voltak/vannak magyar koltok, irok tudosok, tortenelmi szemelyek, epitmenyek ami alapjan mondhatjuk hogy nem egy haszontalan kizosseg tagjai vagyunk.
"- Internet: Maradjunk inkabb a realitasnal. Ha valamibe akkor ebbe tenyleg nem lehet belekotni, nyugateuropai viszonyokat elnezve sem. Jon az 5g."
Vicces hogy nagy gyerekesként pont az 5g-t dédelgeted.
Ha ezt MO-n beélesítik úgy 50x-ére fog nőni a daganatos halálozások száma.
Vagyis ez hatékonyabban fogja kiirtani a népességet mint anno a tatárjárás.
Tessék
34: Ezzel pont én is így vagyok. :)
Szeretem a gyerekeket néha nagyon is, DE egyáltalán nem vágyom rá, nem szeretnék sosem.
Nem akarok gályarab lenni és monoton életet élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!