Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit csinaáljak, hogy megjöjjön?

Mit csinaáljak, hogy megjöjjön?

Figyelt kérdés
még semmi jel csak a fehér folyás .... az osztályban már sok gyereknek megjött , én is szeretném , hogy megjöjjön . mit csináljak?

#mentstuálás
2016. nov. 25. 15:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Semmit nem kell csinálnod. Nekem egész hamar volt folyásom (sajnos), de menstruációm majd csak jóval utána hatodikban jött meg. Nem tudom, hogy te milyen idős vagy, de hidd el nem kell sürgetned, mert nem egyaltalán semmi jó nincs abban ha mensizik az ember.(Mindaddíg míg nem szeretne gyermeket:) ) Szóval nyugi, neked is meg fog jönni!
2016. nov. 25. 22:20
 2/3 A kérdező kommentje:
szia ! én épp hatodikos vagyok
2016. nov. 26. 16:46
 3/3 anonim ***** válasza:
Akkoriban én is nagyon akartam, hogy megjöjjön, de hidd el, mostmár én is belátom semmi jó sincs benne. Nem, nem lett nagyobb a mellem (ahogy azt mondogatták a többiek körülöttem), nekem később kezdett el jobban megnőni. A betét kényelmetlen, a tampon még macerásabb, utálom az egészet. Számolgatni a napokat... Aztán hiába, mert a nyaralás közepén jön meg.. Nem jó móka hidd el. E miatt a legkevésbé sem kell irigykedni az osztálytársakra.
2016. dec. 4. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!