Szemüveg tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szemüveggel tapasztalatoktitkok praktikát én nekem most lesz az első szemüvegem így 15 évesen és féltem hogy valamt rosszul csinálok vele ?2016. nov. 23. 21:39
1/2 anonim válasza:
Nekem egy éve van 16 vagyok és lány szóval megértelek mert 15 évesen kaptam! Nekem nem volt annyira rossz a szemem.Egyébként ami nagyon fontos hogy egy kemény tokot vegyél neki amibe beleférnek a szemüvegtörlőkendők. Kb 2-3 naponta törlöm meg ilyen speckó törlövel de a kendővel minden nap! Ja és a tokba ha leveszed mindi tedd bele,mert kemény és védi 😘😉 Remélem tudtam segíteni
2/2 anonim válasza:
Piszkosul drága egy szemüveg, vigyázz rá (kb.egy nettó minimálbér). Tesin vedd le, ha nem olyan rossz a szemed. Sose dörzsöld papír zsebkendővel, vagy műszálas anyaggal, mert az felkarcolja! Ajánlatos a suliba elvinned a tokot is, hogy tudd hova rakni, ha le kell venni. Közlekedésnél mindig legyen rajtad, nehogy elüssenek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!