Mit csináljak, túl szégyenlős vagyok?! :S
Nézd valójáőban olyan hogy kötelező zuhanyozni nincs,ezt csak mondják,majd másolok be más témát jobb ha megnézed,a kommnteknél a 10-11 oldalon (.a lényeg hogy diákoknak azt mondták hogy kötlező vizsgálat és undorítóan végezték el,tök meztelenre kellett vetkőzniük és némely doki a lányok bugyijába is benézett,úgy hogy közben 3 osztálytárs még látta.Ezt azért írom,hogy tudjad majd milyen jogaid vannak)
Nézd a legtöbb zuhanyzóban van elválasztófal,menj a legvégébe legyen nálad mindig egy hosszú törölköző és légy gyors,akkor senki sem fog meglátni,vagy nyugodtan fürdőruhában zuhanyoz,én strandon abban szoktam,és nem szokott érdekelni más véleménye,ha nekem úgy jó,akkor így csinálom.Meg lehet oldani,mérd fel a terepet,ha nincs fal,akkor ruha marad,mással ne foglalkozz,csak azzal mi a kényelmes neked.
Átöltözni is könnyű hosszabb felső legyen rajtad,alul gyorsan lekapod addig is takar a felső és gyorsan felhúzod a többi részt.Mindent meg leht oldani
http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__ferfiak-egeszsege__8..
Nézd meg olvasd el,nincs olyan hogy kötelező,ezek a tinik is azt hitték,ezért nem mertek szólni,hogy egyesével csinálják a vizsgálatokat nálunk ne a többiek előtt és hogy ne nyúlkáljon a doki a bugyijukba.
olyan hogy kötelező nincs,ez csak duma a megfélemlítés eszköze,még azzal szoktak ijesztegetni,hogy felküldelek az igazgatóhoz.
Figyi,van már nedves,illatosított törlőkendő is,szóval azt is tudsz használni.
Milyen edzés lesz és milyen felszereltségű a zuhanyzó,hány van belőle?-a legtöbb helyen max. 2 db van szóval annyi ember nem is tudna már csak az idő miatt sem zuhanyozni.
Egyébként meg az edzők,tesitanárok nem szoktak a diákok öltözéjébe keverni,nincs ott semmi keresni valójuk,szóval
így honnan tudná,hogy te zuhanyzól vagy nem.
Ha meg övöltözne,akkor mond meg hogy te normális inteligens hangnemben beszéltél vele eddig,szóval legyen szíves ő is így beszélni és semmi köze nincs ahhoz hogy zuhanyzól vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!