Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Tényleg nem fér bele néha egy...

Tényleg nem fér bele néha egy nőnek egy nevelő célzatú pofon?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy egész nap normális vagyok, semmi rosszat nem csinálok. Nem jöttem be sáros lábbal a szőnyegre amit egész nap sikált a nő, és nem viselkedek parasztként. Tegyük fel, hogy ezek után egy nő elkezd hisztizni, hogy neki milyen rossz élete van, mindent ő csinál a házban, és én csak lustálkodok. Na most igazából ha nem vagyok itthon akkor olgozok hogy legyen pénz, ha itthon vagyok, neki segítek. Ennek ellenére sopánkodik, hogy milyen rossz sora van, és hogy MINDEN FÉRFI EGYFORMA(!!!). Amikor meg utalok rá finoman, hogy még sincs igaza, akkor még neki áll feljebb. Nem mondom hogy minden nő ilyen, viszont az enyém igen. A múltkor elegem lett, megmondtam, hogy elég legyen, gondolkodjon már. Folytatta, én meg mostmár lekevertem neki egy pofont. Nem olyan büdösnagy férfiasat, hanem egy kis csattanós csibész pofont. Most mindenki szerint egy mocskos állat vagyok, pedig szerintem jogosan cselekedtem, nevelő célzattal, ami véleményem szerint nem ártott. Előtte sosem ütöttem meg, és ezután sem fogom, de erre akkor is szükség volt szerintem. Szerintetek?

35F

2010. ápr. 29. 11:57
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha pedig visszaadná a pofont, akkor elkezdenél verekedni vele?

Legyél már észnél, felnőtt embereket nem nagyon lehet már nevelni! Ezt máshogy kellene megoldani.

2010. ápr. 30. 12:25
 12/19 A kérdező kommentje:
ki mondta h elkezdenék verekedni? hülye. Ki mondta neked? Elgondolkodnék, hogy miért kaptam, vagy megkérdezném. Ha nevelni nem is lehet, de helyes útra térítani igen.
2010. ápr. 30. 14:59
 13/19 A kérdező kommentje:
és világosan leírtam, hogy sehogy máshogy nem leht.
2010. ápr. 30. 15:00
 14/19 anonim ***** válasza:
Egy ilyen nőt semmi sem téríthet észhez, ha felpofozod, akkor még jobban fog rinyálni.
2010. máj. 1. 14:34
 15/19 anonim ***** válasza:
hát nehéz ez mert a nők sokszor jópofa játéknak tartják idegesíteni a férfit de ha megütöd te vagy az agresszív állat./hölgyeim erről mi a véleményük?/mindazonálltal a pofont nem tartom megoldásnak...én is adtam már pofont barátnőmnek,(igaz.kb.18 évesen volt ez/de rájöttem nem megoldás... a nevelői célzatot valamennyire megértem,csakhát az a baj már híred ment,és a környezeted nem fogja megérteni az előzményeket.bnődtől megkérdezted mit gondol mégis miért kapta? ugy gondolom,ha elég intelligens beláthatja,hogy a pofon már várható volt de ő mégis feszítette a húrt még tovább.29/f
2010. máj. 1. 19:48
 16/19 A kérdező kommentje:
Elmagyaráztam neki, hogy miért kapta. Ennek ellenére tovább folytatta, hogy milyen beteg állat vagyok, mert neki több joga van, több mindent megtehet velem, mint ő vele, csakmert ő nő, nekem kötelességem tűrni. Bár mostanra beláttam, igazatok van, nem volt megoldás mert nem tanult belőle, nem fogta fel, hogy ő mivel érdemelte ki, és hírem ment. A környezetnek meg ahogy mondod, magyarázhatom...
2010. máj. 1. 22:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
12.15nek teljesen igaza van; én sem tűrném el, ha a barátom pofon vágna; aki egyszer megteszi, utána is meg fogja tenni. Én biztos otthagynám a pasit, aki ezt megtenné velem, sőt szánalmas gyáva alaknak tartom az ilyet. KEZDJ KI OLYANNAL AKI VELED EGY SÚLYCSOPORTBAN VAN!!!!!!!! Felháborító.
2010. máj. 3. 12:54
 18/19 A kérdező kommentje:
megvédtem barátnőmet számtalanszor, amikor nálam jóval nagyobb sújcsoportban lévők támadtak meg minket. Kénytelen vagyok, kisvárosban lakok. A nagybetűs szövegre válaszoltam. Az meg fel sem merül senkiben hogy nincs más megoldás. És egyáltalán nem biztos, hogy mégegyszer megütöm, sőt, 100% hogy nem, ki van zárva. Az utolsónak nem kellett volna kommentelnie, ezeket, amiket ő leírt, már egyszer megválaszoltam, hogy nem így van azért. De az agymosás ellen nem lehet tenni!
2010. máj. 3. 14:35
 19/19 anonim ***** válasza:
Egy gyáva s.ar voltál.
2020. jan. 31. 09:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!