Tényleg nem fér bele néha egy nőnek egy nevelő célzatú pofon?
Tegyük fel, hogy egész nap normális vagyok, semmi rosszat nem csinálok. Nem jöttem be sáros lábbal a szőnyegre amit egész nap sikált a nő, és nem viselkedek parasztként. Tegyük fel, hogy ezek után egy nő elkezd hisztizni, hogy neki milyen rossz élete van, mindent ő csinál a házban, és én csak lustálkodok. Na most igazából ha nem vagyok itthon akkor olgozok hogy legyen pénz, ha itthon vagyok, neki segítek. Ennek ellenére sopánkodik, hogy milyen rossz sora van, és hogy MINDEN FÉRFI EGYFORMA(!!!). Amikor meg utalok rá finoman, hogy még sincs igaza, akkor még neki áll feljebb. Nem mondom hogy minden nő ilyen, viszont az enyém igen. A múltkor elegem lett, megmondtam, hogy elég legyen, gondolkodjon már. Folytatta, én meg mostmár lekevertem neki egy pofont. Nem olyan büdösnagy férfiasat, hanem egy kis csattanós csibész pofont. Most mindenki szerint egy mocskos állat vagyok, pedig szerintem jogosan cselekedtem, nevelő célzattal, ami véleményem szerint nem ártott. Előtte sosem ütöttem meg, és ezután sem fogom, de erre akkor is szükség volt szerintem. Szerintetek?
35F
Ha pedig visszaadná a pofont, akkor elkezdenél verekedni vele?
Legyél már észnél, felnőtt embereket nem nagyon lehet már nevelni! Ezt máshogy kellene megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!