Szerintetek az baj, ha 28 évesen, még csak nem is álmodoztam, barátnőről, családról, gyerekekről?
Figyelt kérdés
Meg még úgy 10 évig szerintem nem is fogok. Ez baj nagyon?2016. nov. 11. 01:24
1/5 anonim válasza:
Nem. Nem baj. Ket dolgot jelent ez szamomra.
1. Tenyleg nem nőtt be meg a fejed lágya..
2. Nem talatad meg meg a megfelelõ társat.
Gondolom a barati tarsasagod sem csupa ferjezett kisgyermekes családok.
3/5 anonim válasza:
Nem. Miért lenne baj? Nem mindenkinek a család megy a gyerek az élete értelme, vagy az élete célja.
4/5 A kérdező kommentje:
Fiúkról sem.
Csak a környezetemben mindenki meg van lepődve, hogy nincs barátnőm, feleségem gyerekem. Szeretem a gyerekeket az rendben van, de magamnak elképztelni sem tudok
2016. nov. 12. 23:12
5/5 anonim válasza:
Én már sokat álmodoztam, de 36 éves vagyok és soha nem volt senkim. Szerintem ráérsz. A mai világban már az is normális, ha egy nő 40 éves kora után szül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!