Miért nem szeretek magamról sok információt megosztani?
Figyelt kérdés
Miért lehet az hogy nem szeretem ha sokat tudnak rólam az ismerőseim, tudják hogy miket szeretek, miket nem?A legjobb példa erre a kedvenc együttesem. Már régebb óta szeretem őket, de már jó ideje "titokban" . Ha valaki esetleg rákérdez azt mondom hogy nem szeretem őket de nem igazán tudom miért (mármint hogy miért mondom ezt). Inkább próbálom kerülni a témát. Egyébként nem olyan előadóról van szó akit kifejezetten ciki lenne hallgatni, sok utálója van. De ez szinte minden témában így van kedven könyv, film stb. Miért lehet ez? Mi miatt alakulhatott ki ez bennem?2016. nov. 9. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!