Mennyire vagy nyitott, szabadelvű, szabadszellemű?
Figyelt kérdés
#szabadság #elfogadás #közvetlenség #másság #tolerancia #szabadosság #nyitottság #nyíltság #szabadelvűség #szabadságmánia
2016. nov. 9. 17:20
2/13 anonim válasza:
van téma amiben nyitott vagyok, van amit teljes mértékben elítélek.
4/13 anonim válasza:
Teljes mértékben,mindenki éljen úgy,ahogy akar!
5/13 anonim válasza:
Eléggé, de van néhány dolog, amiből nem engedek. Ilyen a rasszizmus, a hátrányos megkülönböztetés, a népirtások, Trianon. Ezekből nem nagyon engedek.
6/13 anonim válasza:
Mit értesz az alatt, hogy "nem engedsz"?
7/13 anonim válasza:
#5 vagyok. Én? Azt értem alatta, hogy nem igazán szeretem, ha valaki másként vélekedik róla, mint én.
8/13 anonim válasza:
Miért, és te hogy vélekedsz a rasszizmusról, a hátrányos megkülönböztetésről, a népirtásról, és Trianonról?
9/13 anonim válasza:
En szerintem eleg liberalis gondolkodasu vagyok. Mindenki csinalja azt amit akar, amig masnak a szabasdagat evvel nem korlatozza.
Ugyan igy vagyok vallasi kerdesben is es a kulturakkal. Igy szines a vilag!
#peace
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!