Mit tegyek szerintetek? Már nem tudom mit csináljak!
Figyelt kérdés
Az iskolában most egyetlen igaz barátom van. Egy csomóan gúnyolódnak, olyanok is, akikkel régebben jóban voltam. Van egy kisebb baráti csoport, amibe nagyon szeretnénk tartozni a barátommal, de a tagjai csak akkor jönnek hozzám, ha bajuk van, és egyfolytában arról beszélnek, hogy olyan igazi barátokat akarnak, akikre mindig számíthatnak, és aki mindig segít nekik, és én pont ezt csinálom, de amikor nekem kéne valami, csak elhajtanak! Meg amúgy is próbálok sokakkal kedves lenni, sose beszélek ki senkit, de tudom, hogy nem tudok megfelelni mindenkinek, de most tényleg csak egyetlen barátom van, a többiek meg vagy csak sírni jönnek hozzám, vagy egyfolytában gúnyolnak!! Mit tegyek??!!??2016. nov. 8. 13:49
1/3 A kérdező kommentje:
Meg még hogy mindig mondják, hogy legyek önmagam, és én próbálok az lenni, de ennek ellenére van mindez!
2016. nov. 8. 13:53
2/3 anonim válasza:
Ezt szépen mond el nekik, és példákkal is támaszd alá. Hozd fel nekik azokat, amikor segítettél nekik, és azokat is, amikor ők cserben hagytak. Hozd fel nekik, hogy piszkálnak, amikor te nem piszkáltad őket sosem, és mindig csak segítettél nekik, és hogy nem tudod, mi a bajuk veled. Addig csak barátkozz azzal az egy igazi barátoddal.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. nov. 9. 06:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!