Hogyan lehetnék céltudatosabb?
Figyelt kérdés
Mindigis fontosabb volt számomra,hogy tartsam magam a saját értékrendemhez,minthogy mások szemében jó színben tűnhessek fel.Ezáltal őszinte emberré tudtam válni és nincs szükségem arra,hogy állarcot öltsek magamra és másoknak megfeleljek.Így érzem jól magam a bőrömben.
...szóval olyan embernek tartom magam,aki a maga útját járhatja és nem mások elvárásait követi.
Viszont nem vagyok elég céltudatos.
..ha tudtok lássatok el egy-két jó tanáccsal!
Köszi.
23/F
2016. nov. 3. 23:45
1/1 anonim válasza:
Hat elősször kell egy cél, amire mar meg se merek említeni példát, mert úgyis öcalló vagy és nem igébyled hogy megmondjam. Ha megvan a cél, akkor legyél rajta hogy elérd. Ha esetleg elérted, akkor tűzz ki magad elé más célt. Én pl a dimenzióváltást tűztem ki célul, és minden tettemet ez a cél irányítja, ez ad neki értelmet, és ha meglesz (előrebecslések szerint 4-5 év) akkor majd kitalálok valami mást, pl hogy tovább tudjak aludni éjszaka, de ezt még nem tudom, nert csak egy vágy... A lényeg hogy legyen célod, és vedd komolyan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!