Gyermekkori rajzaimon egy csomó wc van, ez mit jelent? :D
Figyelt kérdés
Tudom furi kérdés, de lapozgattam egyik nap egy régi rajzos füzetemet, négy-öt éves lehettem, és meglepődtem mikor negyedszer talalkoztam olyan képpel, amin wc meg rajta ülő emberkék vannak. Már freudi magaslatokba emelkedtem, hogy megfejtsem de hát nem tudom. A többi rajzon csak fák meg állatkák vannak leginkább :D2016. okt. 27. 21:44
1/2 anonim válasza:
gondolom egy megszokás :)
én pl a csigákat gyűjtőtem...............,...
2/2 Metionin válasza:
A gyerekek gyakran kirajzolják magukból, ha valami iránt érdeklődnek. Lehet hogy pont akkor foglalkoztatott a szobatisztaság (bár 4-5 évesen már annyira nem izgi) vagy láttál valakit budin ülve, akár egy filmben.
Amúgy nekem volt egy ilyen vicces dolog, szintén a kezembe akadt egy rajzos füzet, benne egy kép ahogy a budin ülő ember fejét épp leharapja egy dínó, a fejből meg spriccel a vér :D mondom wtf, aztán egy jó hét múlva rémlett be, hogy ez a jelenet a jurassic pakrban volt :D bizonyára nagyon megfogott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!