Damies kérdése:
Kijöttem Németországba 1 éve első munkahelyemen elbuktam most kétségbe vagyok esve. Próbálkozzak minden nyelv nélkül vagy mennyek vissza szégyenkezve?! Angolul jól beszélek. De itt szinte mindenhova kevés! Tapasztalat meglátás jól jönne!
Figyelt kérdés
2016. okt. 22. 03:37
11/13 anonim válasza:
Úgy látom kint sem tejfel az élet.
12/13 A kérdező kommentje:
Mekibe voltam de mivel volt egy fönök váltás elkezdték preferálni a román, szerb, albán munka erőt! Oda nem kértek németet sőt semmilyen nyelvet. Persze angolul előnyöm volt. Lényeg, hogy az egyik albán beszólt hogy a büdös magyarok stb. Nem bírtam szó nélkül hagyni és ezért kitettek. Nos épp ez a gondom, hogy ügyintézés bolt minden megy angollal de ahogy dolgozni akarok kinevetnek! Most mondjuk van még 1 hotel bepróbálkozok! :) Egyet megtanultam nyelni kell nagyokat! Köszönöm a válaszokat!
2016. okt. 22. 18:30
13/13 anonim válasza:
Ha egy év alatt nem tudtál megtanulni annyira németül, hogy megértesd magad, akkor ezt a németországi dolgozt nem biztos, h erőltetni kellene. A párom sem beszélt egy szót sem, mikor kijöttünk (a reptérre jó az angol is), de ma már szinte mindent megért, és meg is tudja értetni magát. Szerintem próbálkozz Angliában, ha a nyelv már megy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!