Milyen kajákat kell ennem ahoz hogy rosszat álmodjak?
Lehet hogy idiótának fogtok gondolni,de szeretnék minden éjjel rémálmokat,legalábbis érdekes álmokat látni.
Milyen kajákat kéne ennem,amik megtalálhatóak mindenhol?
Amúgy ezt az ötletet a sámánoktól vettem,csak én nem ütöm ki magam gombákkal :D
Amúgy azért kell,mert nem igazán álmodok semmit,pedig régen szinte mindig álmodtam.A rémálmok is hiányoznak.Szerintetek ez nagyon beteges?Hiányoznak az álomsegítőim és egy Fater nevű színes robot isss ^^"
H E L P ! ! ! !
meszkalin kaktusz, pszilocibin gomba, hajnalka mag.
(persze nem egyszerre)
hát nekem szinte naponta rémálmaim vannak
ha azt akarod, hogy rosszat álmodj, akkor két órával lefekvés előtt EGYÉL és minnél cukrosabb ételt :) cukortól rémálmod lesz ;)
Nyáron én is panaszkodtam, hogy nem álmodok. Érdekelt a téma. Olvastam róla sokat. Pl.: Tudatos álmodás stb... Meg csak beszélgettem róla a legjobb barátommal. Aztán elkezdtem álmodni megint. Volt, hogy 3 álmot is megjegyeztem egy éjszakáról.
Amúgy nekem azt mondták, ha lefekvés előtt telezabálom magam, akkor rémálmom lesz. Nem hittem el... kipróbáltam és tényleg...:D Amúgy én zsemléket ettem csomó szalámival, párizsival, és sajttal.
köszi mindenkinek, én is szeretnék rosszat álmodni!! egyébként én bármennyit eszek, nem álmodok rosszat... :S
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!