Mit csináljak, ha a barátaim másként látnak mint aki igazából vagyok?
Tudom milyen érzés én is voltam így.
Lassan kezdj úgyviselkedni, ahogy szeretnél, de ne egyből változtass, mert az senkinek nem jó. Rólam mindenki azthitte, hogy soha semmi hülyeséget nemcsinálok, pedig ez nemigaz. Elkezdtem a barátaim előtt is csinálni 1-2t marhaságot és rájöttek, hogy valójában milyen vagyok, de ezért nem lett más a baráti köröm.
Enyit tudok mondani:D
Hát én is hasonló helyzetben vagyok:Scsak velem az a baj,hogy nehezebben nyílok meg az emberek előtt.és most lettem ebben az évben középsulis,új osztály,új társaság,nagyon paráztam...eleinte egész jó volt,lett pár barátom.de az volt a baj,h 1-2 ember mellett leragadtam,a többiekkel alig beszéltem...aztán az az 1-2 ember otthagyott,utána meg elég szar volt:Smert a többieknek már kialakult a baráti társaságuk és oda meg már nem nagyon fogadtak be:Smost van egy nagyon jó barátnőm az osztályból(őt sem szeretik a többiek),vagy ha úgy vesszük,van mégegy,bár ő sokszor idegesít,elég furcsa lány...a többiekkel is szoktam beszélni,de mégis van,h egyedül érzem magam:Sén sem tudom igazán megmutatni,milyen ember vagyok..pedig egyáltalán nem olyan,amilyennek az osztály nagy része gondol.velem is lehet hülyéskedni,elég megértő is vagyok és mindig lehet rám számítani,kiállok a barátaim mellett,de ők ezt mégsem látják:(tudom,én is sok dolgot elb*sztam mondjuk:(nah mindegy,bocsi ha untatott a történetem:Scsak én is hasonló cipőben járok:Sén is szeretném megmutatni,milyen vagyok valójában.jah,és én is szeretnék lázadni már kicsit:Delmenni pl vmi buliba,kicsit elszakadni az unalmas hétköznapoktól:Dpesze nem diszkóba akarok menni,hanem vmi olyan buliba,ahol normálsiabb zenéket játszanak:D
am ha gondolod,beszélgethetnénk^^
15/L
Szia!
Én kb ugyanezt a helyzetet élem át. Stimmel: az 1 barát, aki nem is ismer; az „állarc”, amit a suliban viselek;
Én is szívesen lázadnék kicsit, de még régebben belekényszerítettek egy szerepbe (azóta is játszom), ami szűkös és sajnos nagyon szorosan tart.
Arról már lemondtam, hogy ebben a közösségemben lesz valami változás. De már csak 2 (iszonyat hosszú) év, és tiszta lappal indulhatok.
16/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!