Fiatalok! Hány napig bírnátok ki msn nélkül?
egy örökkévalóságig is!!!Utálom az msn-t..nem is járok fel..nincs kedvem..beszélgetek a haverokkal személyesen..
ha nincs telefonon pénz,esetleg jó,de arra is ott az e-mail..szal bármeddig kibírom..inkább feláll a szőr a hátamon tőle!! :PPP XPPP
24/L
telefon, emesen és a közösségi oldalak nélkül is kibírnám 2-3 hónapig... (nem mintha nem lennének barátaim, egyszerűen lusta vagyok xD)
15/L
Most tartom a csúcsom, február eleje óta nem kapcsoltam be.
De internet és számítógép nélkül megáll az élet. Főleg, hogy olyan szakon vagyok, ahol mindkettőre szükség van.
néha felmegyek de csak rejtve. nem szeretem az msnent. simán kibírom nélküle, viszont net nélkül max 2 napig bírnám...:)
15/L
Én már kb. 3hónapja nem vagyok msn-en, csak ha valamit sürgősen meg kell kérdeznem (sulis dolog pl.) és tökéletesen megvagyok nélküle. Sokkal több a szabadidőm, és nem egész du. a képernyő előtt gubbasztok, hanem barátokkal vagyok, a szabadban. Régen minden napomat a gépem előtt töltöttem, de ez megváltozott, és nagyon örülök neki.:) Egyáltalán nem hiányzik, itt a jó idő, az jobban vonzz.:D
16.L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!