Tényleg ennyire baj hogy ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Én egy csendes,zárkózott tipus vagyok bár nem mindenkivel szemben,csupán az idegenekkel,de nap mint nap csak ezt hallgatom hogy miért vagyok ilyen meg stb..szakiskolában pl csendes gyilkosnak neveznek és ez nagyon zavaró,mit tudnék tenni ellene?2016. okt. 8. 07:31
1/2 anonim válasza:
Én is ilyen vagyok :) most vagyok végzős, és a 3-3,5 év alatt szereztem barátokat, akik így szeretnek, akik nem szeretnek, azokkal pedig nem törődöm, és nem is vagyok velük bunkó se~ élem az életem, ahogy nekem jó, kevés, de minőségi baráttal.
18/F
2/2 anonim válasza:
Fiú/lány? Szüleid is csesztetnek?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!