Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mit tegyek, hogy minden a...

Mit tegyek, hogy minden a régi legyen?

Figyelt kérdés
Hosszú idő után (4-5 hónap) sikerült végre elfogadnom a jelenlegi helyzetemet egy szakítás után (az egyedül létet és hogy már nem vagyunk együtt, kicsit ragaszkodó személyiség vagyok) és szeretnék újra olyan életet élni mint mielőtt őt ismertem volna (boldogat, nyilván), csak hogy erősen befelé forduló természetem miatt ötletem sincs hogyan és mit kéne csinálnom, hogy megint emberek közt találjam magam, megint képes legyek ismerkedni stb. Mit kéne tennem, hogy megint sikerüljenek ezek, megint képes legyek élvezni a társaságát másoknak, megint képes legyek ''élni''? Teljesen tanácstalan vagyok.

2016. okt. 1. 17:30
 1/1 anonim válasza:
Szia ha szeretnél irj privátot azthiszem tudok segíteni :))
2016. okt. 2. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!