Miért van az, hogy mindenki bénán olvas körülöttem?
Figyelt kérdés
15/F vagyok és észrevettem hogy körülöttem magyar órán meg amikor hangosan kell olvasni olyan lassan olvas a legtöbb gyerek és folyton megakad aztán van mikor dadog egyet és azt mondja "mii??" és legszivesebben felállnék helyette olvasni.
most mondjátok meg. én vagyok jó olvasó vagy az osztály hülye??
2010. ápr. 24. 16:01
1/8 anonim válasza:
is-is am nálam is ez van, fél osztály alig bír olvasni...
2/8 anonim válasza:
Nem azért, mert ócsárolni akarom a mai fiatalokat(igen, én is 15 vagyok), de mivel elég ritkán olvasnak ,és nem gyakorolnak eleget, lehet emiatt is. Legyél büszke rá, hogy jó olvasó vagy. Nekem is egy kicsit döcögősen megy, de tudok hangosan olvasni.
3/8 anonim válasza:
Velem is ezvan... A többiek még így 8. osztályban van aki szótagol, dadog, egyfolyában megakad, nyekereg, borzalom hallgatni... Én már elsőben is megtanultam rendesen, folyamatosan olvasni. Velem ellenkező a baj, túlgyorsan olvasok.14/L
4/8 anonim válasza:
Én is ennyi idős vagyok, 8.-ba járok!
Rajtam és 1-2 gyereken kívül mindenki dadogva szótagolva olvas...!
Én sokat olvasok, így nem okoz gondot, de én érzem cikinek, hogy ők milyen bénák!!
És, tudod, ők azok "hűdemenővagyok" típusok....
5/8 anonim válasza:
ja, elfelejtettem odaírni, hogy nekem is az a problémám, hogy túl gyorsan olvasok :D
6/8 anonim válasza:
Nálunk is csak én tudok olvasni! Nem akartok az osztálytársaim lenni? Mekkora menő lenne már.. Mindenki tudna olvasni :D
7/8 A kérdező kommentje:
ja xD de kitudja, középiskolára lehet együtt leszünk :P
2010. ápr. 25. 22:39
8/8 anonim válasza:
Imádok hangosan, hangsúlyosan olvasni. :)
De igazad van, sajnos sokan nem tudnak, ez ismerős. Idegesítő, de ezt el kell tudni fogadni, semmit sem tehetsz, biztos nekik sem egyszerű az, hogy nehezen olvasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!