Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Kijelenthető hogy karrier...

Kijelenthető hogy karrier ügyileg összeomlott az életem?

Figyelt kérdés

Kétszeresen bukott egyetemista vagyok.

21 évesen elmenekültem az országból, 2,5 évet lehúztam egy mekiben a konyhán egy nyugati országban.

Azóta munkanélküli vagyok, kb 1,5 éve.

Most vagyok 25 éves.

Jelenleg konyhai kisegítő, mosogató munkákról álmodozom.

De az is lehet hogy hazamenekülök csak félek hogy ott nem tudnék megélni ilyen munkákból.

Ez milyen életút? Masszív csődtömeg vagyok?

2016. szept. 30. 14:31
 1/3 anonim válasza:

Szia.

Nem vagy csődtömeg. Kimentél külföldre szerencsét próbálni, ez szerintem elég bátor dolog. Gondolom közben jól megtanultad az adott nyelvet, ez azért mindenképpen előny. Miért nem tudsz 1,5 éve elhelyezkedni? Jársz mondjuk állásinterjúkra, vagy jelentkezel több helyre is? Ha hazajössz, egy ilyen munkából nem igazán fogsz minimálbérnél többet kapni. De a nyelvtudásod miatt talán vállalhatsz valamilyen irodai munkát. Nem tudom,milyen egyetemre jártál, de lehet azért valami hasznosat elsajátítottál, még ha diplomát nem is kaptál. A lényeg, hogy sose add fel. Egyik barátom nyári munkára ment ki Németországba, minimális nyelvtudással biciklis riksásnak. Már majdnem 1,5 éve ott van, és pár hónapja egy jó szálloda recepciósaként dolgozik, mert jól megtanult németül ennyi idő alatt.

Szóval semmit sem lehetetlen, és

2016. szept. 30. 14:46
 2/3 anonim válasza:
Szurkolok! (Az első válaszoló voltam)
2016. szept. 30. 14:47
 3/3 anonim ***** válasza:
75%

Első, ez csak balázska.

Annyit hagyott ki a történetéből, hogy masszívan alkoholista, sosem akart dolgozni és komplexusos, mert egy nő sem néz rá. Na meg szellemileg is eléggé hadilábon áll.

Szóval igen balázska, kijelenthetjük.

2016. szept. 30. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!