Aki csalódott már olyan emberben, akiben azelőtt 100%-osan megbízott, hogyan szerezte vissza az emberekbe vetett hitét?
Figyelt kérdés
2016. szept. 29. 19:43
1/2 anonim válasza:
Benne csalódtam, a többit nem írtam le miatta, csak óvatosabb lettem.
2/2 anonim válasza:
Volt hogy csalódtam, de ugyan miért vesztettem volna el a többi emberben való hitem? Nyilván 100%-osan senkiben sem szabad megbízni, hiszen emberek vagyunk. Neked kell eldöntened, hogy kiben mennyire bízol meg, és hogy miért bízol valakiben annyira, amennyire. Ezt fejben el kell döntened a körülmények figyelembevételével, és a múltbéli események átgondolásával.
De ne feledd, nem annak kell visszaszerezni a hitét, aki csalódott. Annak kell visszaszerezni, aki miatt csalódni kellett. Ő veszejtette el, neki kell visszaszereznie a hited, hogy bízhass benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!