Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Örült vagyok? Furcsa ez?

Örült vagyok? Furcsa ez?

Figyelt kérdés

Nem is tudom hol kezdjem. Őrültnek érzem magamat!

Minden téren! Ízlésem is olyan fura.

Alapvetően többnyire jókedvű, mosolygós, életvidám vagyok.

Például elköltöztem otthonról, és minden fal fehér volt a házban. Vettem egy vizipisztolyt, feltöltöttem pirossal és össze vissza festettem le vele a falat. A festék kicsit elfolyt de nem baj, mert nagyon cool, és egyedi!

Másik szobát ugyanígy csináltam csak kék és narancs színekkel együtt. És nagyon jól néz ki.

Sosem hallgatok mások véleményére. pontosítva csak olyan emberek véleményét fogadom meg, akik fontosak számomra. Ha egy vad idegen azt mondja, hogy szarul néz ki a ruhám, nem érdekel mert nekem tetszik, és ebben érzem jól magam.

Mindig csak a saját fejem után megyek. Zenei téren is.... Electroswing. Eddig kb 20 embernek mutattam 19 azt mondta hogy rossz nagyon ez a műfaj.

A másik:

Éjszaka fél négykor felkelek és úgy érzem nem vagyok fáradt. Elmegyek és tekerek 20 km-t a városban, majd reggel 6-7-re haza és go munka.

Nyaralás: Elindultam x összeggel, és egy bőrönddel, benne fürdő/túrázóruha. Kimentem a reptérre és amelyik leghamarabb indult arra felültem (nyilván nem az USA-ba tartó gépre, de azért na értitek), és nem érdekelt hová megyek mert tudtam, hogy jó lesz!

Múltkor is találkoztam egy régi haverommal egy kajáldában és kifizettem az ebédjét. Amikor megkérdezte hogy miért csináltam ezt annyit mondtam: "Megígértem neked 7 éve, hogy vendégem vagy egy ebédre". És most törlesztettem a tartozásomat.

Akárki jön hozzám vendégségbe mindig meglepődik, hogy nincs tv előfizetésem.

1 nagy monitor és alatta egy gamer gép. Azon játszom/filmezem, azon csinálok mindent. TV helyett pedig netflix van, és interneten olvasom a híreket.

Nem szeretem a cigarettát, sem az alkoholt. Maximum 1-1 sör alkalmanként, és ritkán bor, de abból is max 2 pohár. Szabadidőmben tv-t nézek/játszok (LOL), vagy sportolok pl úszás/kerékpár

Nagyon furcsának érzem magam. Másvalaki? Esetleg?

Mindenki furán néz rám, amikor megkérdezik, hogy lett ilyen a fal és mondom vízipisztollyal csináltam. NIncs rendes tv-m, netflixet használok (emberek 95%-a M.o-n nem is ismeri), nem dohányzok, alkoholt pedig erős mértékkel fogyasztok, emellett pedig sportolok is.

2016. szept. 25. 16:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Az bizos, hogy inspiráló tudok lenni.

Pl barátnőmmel az elején is megbeszéltem, hogy ne vegyünk egymásnak semmit, és ha elmegyünk vhova (pl mozi/vacsora) akkor 1x én és 1x ő fizet. Megmondtam neki, hogy nem akarok minden találkozáskor ajándékot venni neki, mert egymást kell szeretni nem pedig a tárgyakat amiket egymástól kapunk.

És igen, elrejtőzünk a világ elől. Mert mi nem nappal élünk, ahogyan a rendes emberek. Legalábbis én ezt vettem észre. Én hajnali fél négykor ha kedvem szottyan bejárom a várost kerékpárral, és élvezem a város csendjét.

Nem tudom. Én is kevés ilyen embert látok magam körül. Egyrészt nagyon kevesen vagyunk, másfelől meg mindenki másképpen őrült. Pl van aki 6-tól éjfélig dolgozik 8 órát, és napközben sportol, alszik, pihen.

A másik nagy probléma még sok embernek, hogy nagyon elfogadó vagyok.

Engem nem érdekel, hogy cigány, meleg vagy heteró, fiú vagy lány, én mindenkinek megadok egy alap tiszteletet, és azt a viselkedésével tudja növelni-csökkenteni. És volt amikor kiderült, hogy 1 barátom meleg, mondtam neki semmi gond. Ha önmagával elrendezte, akkor minden rendben van. Más embernek is elmondta és volt olyan helyzet, hogy

- Te miért barátkozol még vele? Hát ő meleg!

- Tudom. És ő dolga. Ha ő elintézte magával, akkor nincs baj. Elfogadom olyannak amilyen. Én nem fogom őt emiatt másként kezelni, vagy másképpen bánni vele.

- Há' de te is b*zi vagy!

- Barátnőm van, és szimplán elfogadom hogy ő ilyen, ő erről nem tehet.

- Ahha persze---[---]

Rendes és elfogadó embernek tartom magam. És ezzel az a baj, hogy sok embernek szemet szúr, hogy elfogadom az embereket olyanoknak amilyenek.

Ugyanakkor van gerincem is. Múltkor főnököm beszélt velem nem tetsző stílusban, így hát olyan vitát csináltam a kollégák előtt, hogy csak na.

Valami apróbb dolgon összekaptunk, és elkezdett flegmán viselkedni és beszélni. Felálltam, még mielőtt elment volna, utánaszóltam, hogy emberibb módon is elmondhattad volna, mert ilyen stílusban nem beszélhetsz a beosztottaiddal.

A végére már nagyon belejöttem, és teljesen legyőztem. Megmondtam neki hogy velem ilyen stílusban nem beszélhet. Ha bármi baja van, mondja el személyesen/telefonon nekem, és változatok rajta.

2016. szept. 30. 22:35
 12/18 anonim válasza:
Nagyon szimpi vagy. :) Kár hogy a környezetemben nincsenek ilyen arcok, pedig imádnám őket :D
2016. okt. 6. 16:55
 13/18 anonim ***** válasza:

"És igen, elrejtőzünk a világ elől."

De miért? Pont, hogy nem kéne elrejtőznötök.

2016. okt. 6. 17:34
 14/18 A kérdező kommentje:

Mert van egy egyfajta fizikai rejtőzés (pl éjjel élem életem kategória)

meg van egyfajta személyi rejtőzés. Pl én imádom magam másnak kiadni. Néha szeretem beleélni magam mások életébe, viselkedésébe, és megnézni hogyan reagál a környzetem.

Pl nem viccelek volt olyan, hogy ilyen nagy "nyomozós" ballonkabátot húztam magamra, arcot takaró sálat, baseball sapkát (Aiden Pearce szerűen néztem ki). A telefonomra csináltam egy "videót", amelyben gyorsan gépelek. Telefonomon lejátszottam, és eljátszottam, hogy én gépelek. Emellett beültem egy étterembe, és angolul kértem a kaját. Közben pedig a kezemben a a telefon rajta ment a videó, és sok ember körülöttem azt hitte, én gépelek! :D Epic volt nagyon!

Sőt! Van, amikor 3 perc alatt személyiséget tudok váltani. Pl tipikus példa: Elmentem valahová szórakozni, és szóváltásba keveredtem 1-2 izomagy kopasszal. Óvatosan kisurrantam a bejáraton, levettem a -mű- bajuszomat, szemüveget kicseréltem, kabátot kifordítottam, így másik színt és mintázatot kaptam, továbbá felraktam egy gyűrűt. A szemüveget a kis vékonyról, egy vastag nagy kocka szemüvegre cseréltem. Mentem visszafelé utána jöttek velem szembe, hogy nem-e láttam e egy xy pasast.....

Szóval értitek. Másfelől meg azért rejtőznek el sokan, mert ha "nyíltan" felvállalnák, hogy mennyire elfogadóak, és mennyire leszarják a normális viselkedést, pl hogy minden embernek van tv előfizetése, akkor neked miért nincsen?, akkor kitaszítaná őket a társadalom.

Gondolj már bele:

- Fiatal srác, nem iszik, nem cigizik, nem drogozik, sportol, angolt beszéli profin, nagyon kedves aranyos és elfogadó.

Mi lenne erre a reakció?

- Ez nem ember, ez egy kis b**i, nem iszik! Hát hogy lehet anélkül élni? Nem is szórakozik semmit, csak sportol. Ennek nincs élete! Ráadásul támogatja a melegeket (holott nem támogatom őket, csak elfogadom őket olyannak amilyenek, és hidegen hagy a téma)

Kb ez a reakciójuk az embereknek. Meg a másik, hogy nagyon érdekelnek a gépek. Járok PlayIT-re, és ilyenekre. Sok ember meg "kis b**i kocka", mert én a havi 2k-t nem a cigire/piára költöm el, hanem például League of Legends játékra. Ba dum tss.

2016. okt. 6. 18:18
 15/18 anonim ***** válasza:
Nagyon sok dologban egyetértek veled, és örülök, hogy benned megvannak ezek a tulajdonságok. De sok dologban viszont nem! Én sose költenék pénzt játékra! Tudd meg, hogy ha a játékteremben szerencsejátékozod el, ha a netes játékokra szórod el a pénzed, az ugyan olyan játékszenvedélynek minősül! Te játékszenvedélyben szenvedsz, bár igaz, mindenki arra költi a pénzét, amire akarja. Ha tudod hol a határ, akkor nincs gond. Illetve amivel még nem értek egyet, az az, hogy bárkinek is úgy felhúzd az agyát, hogy az meg akarjon verni. Hidd el, jobb inkább haverkodni, mint ellenséget szerezni! Az olyanokat meg kerüld, akik ok nélkül kötekednek. Normálisabb vagy, mint az átlagemberek, de tény, hogy van néhány fura szokásod. De legalább nem nehezíted meg vele mások életét. Úgyhogy ez eddig jó pont.
2016. okt. 6. 19:06
 16/18 anonim ***** válasza:

"mennyire leszarják a normális viselkedést"

Nem szarjátok le, hiszen végülis ti viselkedtek normálisan. A többiek szarják le.

2016. okt. 6. 19:19
 17/18 A kérdező kommentje:

nos, ha valaki elkölt 2.000 ft-ot egy hónapban sörre az nem alkoholizmus. Kb olyan volt ez a példa is. Másfelől pedig a 2 nem ugyanaz. A szerencsejátékban elveszlik amit bedobsz. Ott pedig kapsz érte olyan dolgokat, amiket örökre megtarthatsz.

Persze értem én mire gondolsz, de ez erős túlzás. MInt mondtam valakinek 2.000 ft elmegy alkoholra, nekem elmegy a játékra néha azt annyi.

Nem én húztam fel őket. Véletlenül egymásnak mentünk és hepciáskodni kezdtek, miután kb 3x elnézést kértem.

kinek mi a hobbija.... :D Én szeretek munka után egyet sportolni/játszani.

De az erős túlzás, hogy játékfüggőség. Játszottál már valamilyen játékkal kedves válaszoló?

Havi 2k annyi minden másra elkölt 1 átlagember, hogy nem tűnik fel neki.

2016. okt. 6. 19:58
 18/18 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy engem is az ufók hoztak de számomra teljesen normálisnak tűnsz a leírtak alapján. Bár csinálsz olyan dolgokat, amibe én nem ölnék energiát, de nekem is megvannak a magam kis "epic" dolgai, igaz én nem szeretem ha néznek, inkább otthon magamnak csinálom a furaságaimat.

Amúgy rajtam is mindig csodálkoznak, amikor szóba kerülnek a valóságshow-k és társaik, mire közlöm, hogy bocs nem ismerem, 10 éve nem nézek tv-t.

A falfestéses nem rossz ötlet amúgy, én így ecsetekkel fröcsköltem tele az enyémet meg ráborítottam simán a festéket pohárból :D (szürke falra feketét és bordót).

2016. okt. 9. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!