El tudsz aludni bárányszámoilással? :o
Figyelt kérdés
CSak kíváncsi vagyol rá,mert én nem tudok úgy laludni ha bárányokat számolok.Vagy emukat :P
Ti,ha nektek megy,hogy képzelitek el a barikaT?Ugrálnak,állnak vagy miiii? XD
2010. ápr. 23. 18:20
11/14 anonim válasza:
Még nem próbáltam, de lehet, hogy egy elég érdekes számnál megállnék, hogy jé... és vége lenne a számolásnak.
12/14 anonim válasza:
nekem a kerítésen ugrálnak keresztül, de úgy három tán midig megunom, és akkor az lesz h ...3 bárány átugrott a kerítésen, 4 bárány nekiment a kerítésnek... és ezel el van intézve a dolog. Gondolkodni szoktam, és olyankor nem akarok aludni, mert gondolkodni akaok, na persze azonnal elalszom :D
13/14 anonim válasza:
Bolyhos barikák ugrálnak át egy alacsony kerítésen háttérben néhány zöldellő egyszerű fa. Miközben ugranak, bégetnek egyet. Amúgy, nem tudom hányadiknál szoktam abbahagyni, mert néha elszórakozok ezzel. : D
14/14 anonim válasza:
// de kocka vagyok XD XD
while(!sleep){
sheep++;
}
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!