Nem tudok aludni, mit tegyek?
A nagy meleg miatt vagy általában? A meleg miatt jó ha kereszthuzatot csinálsz délőtt, és este is nyitva hagyod az ablkot, fontos h sok folyadékot igyál és állítólag a levendula nagy segítség. Ha általában nem tudsz aludni akkor próbálj ki valami teát, vannak különböző gyógyteák amik segítenek , és kerüld el a koffeines dolgokat mert az is okoz ilyen gondokat.
Nálam csak a telihold okoz alvási gondot, képtelen vagyok aludni ha telihold van:/
igyál tejet, nyugtató hatású
én az ágyban szoktam zenét hallgatni, hát elég álmosító
Azt tudom javasolni, hogy jelölj ki 2 időpontot, amikor "alszol", mondjuk este 8-tól, eggel 6-ig vagy ami ideális neked. Ebben a -ez esetben 10 órában- foglalkozz azzal, hogy alugyál. Ha nem alszol egyáltalán semmi, akkor is kelj föl, és ha sikerült elaludnod, akkor is kelj föl 6-kor és csak 8-kor feküdj le. Egy ideig rettenetesen fáradt leszel de a szervezeted, előbb-utóbb beáll, és nem lesz gond ^^
Ismét elmondanám, hogy ez csak egy példa volt, az időpontot kitolhatod vagy éppen az ellenkezőjét is teheted, ahogy jónak látod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!