Van egy fiú, akivel gyakran találkozgato, beszélgetünk, csókolózunk. Nagyon kellemesen érzem vele magam, szeretem őt, tudom, boldog tudnék vele lenni, jó érzés hozzábújni, megcsókolni, de ő nem az a húúú szerelem, az a "mindennéljobban" lángolás.
Így érdemes belemenni egy kapcsolatba? (tudom, szerelmi is, de inkább önismeret szerintem)
2010. ápr. 22. 20:51
1/9 anonim válasza:
te tudod
2010. ápr. 22. 20:53
2/9 anonim válasza:
Érdemes,az ilyenek tartanak sokáig,ahol a felek nem görcsölnek azon,hogy akkor mikor fog a másik szakítani:)
2010. ápr. 22. 22:25
3/9 anonim válasza:
nem tudom hány éves vagy? szerintem te még összekevered a szerelmet vagyis az ÉRZÉST EGY EGÉSZSÉÁGES EROTIKÁVAL.A SZERRELEM KÉTOLDALU KELL HOGY LEGYEN. AZ HOGY A MÁSIK TARTÓZKODÓ SOK OKA LEHET. A HIGÉNIÁTÓL KEZDVE ANNAK FÉLELMÉIG HOGY Ő MÉG NEM NAGYON AKAR BELEMENNI EGY KOMOLY KAPCSOLATBAN. A CSOKOLÓZÁS MÉG NEM JELENTI A SZERELEMMET.EGYÉLBKÉNT A SZERELEM MINDENKINÉL MÁSKÉNT JELENTKEZIK. AZ ENYÉM UGY JELENTKEZETT, HOGY FIZIKAI FÁJDALMAT ÉREZTEM A MÁSIK HIÁNYA NÉLKÜL. NEM TUDTAM MEGLENNI UGY HOGY NEM LÁTHATTAM, NEM ÉREZHETTEM. EZ JÓ IS MEG NEM. ELÉGGÉ FÉLTÉKENY VOLTAM, PERSZE AZ EGÉSZSÉGES HATÁRIGH.
2010. ápr. 23. 07:32
4/9 A kérdező kommentje:
Nem értem a hozzászólásod, kedves harmadik válaszoló, ne haragudj. Én azt írtam, hogy nem vagyok szerelmes belé, noha nagyon szeretem és jól érzem vele magam, de ez nem szerelem.
2010. ápr. 23. 22:30
5/9 anonim válasza:
Megkísérelheted, végül is veszítenivalód egyáltalán nincs, viszont bármi lehet belőle. Ha ő is érezteti, hogy szeret, akkor pláne :)
2010. ápr. 25. 14:55
6/9 anonim válasza:
De most akkor egyikőtök sem igazán szerelmes?:O Vagy te nem vagy? Vagy ő nem az? Ha nem szereted, vagy ha ő nem szeret, akk felesleges belemenni.
Barátok vagytok vagy szerelmesek???
2010. ápr. 25. 16:51
7/9 A kérdező kommentje:
Barátok, aki között van szexuális vonzódás. Egyszer egy ember azt mondta nekem: a szerelem(pontosabban egy tartós kapcsolat) nem más, mint barátság, és szexuális vonzás.
És végülis igen. Mert mit nevezünk szerelemnek? Egy olyan lehetetlen állapotot, ami megakadályoz mindenféle normális életformát (értsd nem tudok megszólalni, ha mellettem van, sírok, ha 10 percet késik, az idegeim tönkremennek), emellett nem is tartós.
Viszont ott, ahol a nagyon erős barátság (értsd szeretet) és szexuális vonzódás van, az hosszútávon inkább működik.
2010. ápr. 25. 17:41
8/9 A kérdező kommentje:
Most látom, félreérthető a kérdés. Az én részemről nincs az a lángoló szerelem.
2010. ápr. 25. 17:42
9/9 anonim válasza:
Nos akkor igen, van értelme kipróbálni, az vagyok akii a kérdező előtt írt ,hogy nem érti xD
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!