Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Mért van az, hogy elkezdek...

Mért van az, hogy elkezdek valamit és soha nem fejezem be?

Figyelt kérdés
Gyerekkorom óta a kreazivitás, az alkotás töltötti ki minden szabadidőmet, kezdetben Lego, rajzolás. Később írás, versírás, zeneszerkesztés és hasonló dolgok. Mindíg elkezdek valamit de soha nem fejezem be, pedig az adott pillanatban tökéletesnek érzem a "művem", majd mikor kis idő elteltével újra előveszem akkor már nem tetszik.. mi lehet az oka 23 ff
2010. ápr. 22. 19:31
 1/4 A kérdező kommentje:
bocs a hibákért , visszaolvasva nem sok értelme van a kérdésnek, de nézzétel el..Reggel 7 óta dolgoztam, és suliban is voltam..
2010. ápr. 22. 19:34
 2/4 anonim ***** válasza:
ugyanez a problémám. :D elkezdek írni egy történetet, tökéletes meg minden, és másnap meg már úgygondolom hogy egy kalap szar. :S de én sem tdom miért van.
2010. ápr. 22. 19:54
 3/4 anonim ***** válasza:
Ezt a kérdést én is feltehettem volna.
2010. ápr. 24. 05:38
 4/4 anonim ***** válasza:

Nincs benned kurázsi? Talán, ha a nem tetszett művet folytatnád, utólag büszke is lehetnél arra, hogy folytattad. Szerintem próbáld meg.

Ne hagyjunk mindent félbe. :)

2010. ápr. 24. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!