Mitől lehet ez?
Színesz szertnék lenni és ugyebár ahoz kellene ének tudás is. Gitározom és mellé éneklek, de a hangom tisztaságát/szépségét egyszerűen nem tudom megállapítani. Több embert kérdeztem,de nagyon különféle válaszokat kaptam:,,alapvetően jó hangod van, de van benne pár hamis hang''vagy: ,,nagyon jó a hangod'' vagy: ,,nincs a hangoddal semmi baj'' vagy: ,,ez borzalmas volt, csak néhány hangot találtál el''. (A legtöbb ember akit megkerdeztem, azoknak tuti jó a hallásuk.)
Szóval ez attól függhetett, hogy mennyire kedvelnek engem, vagy hogy mennyire koncertráltam arra, hogy tisztán énekeljek, vagy befojásolhatja más is???
Az lenne a legjobb, ha nem elfogult embereket kérdeznél meg. Persze, hogy befolyásolja. Volt már olyan, hogy szolót énekeltem és a főpróbán tökéletes volt, viszont élesben hibáztam egyet. Az idegesség nagyon hat a hangra.Ha nyugodt és összeszedett vagy az sokat segít. Emelett fontos még 2 dolog.
1. A beéneklés. Nagyon fontos, hogy rendesen beénekelj a dal előtt, mert úgy elkerülhetsz sok hamis hangot ;)
2. Olyan dalt válassz ami maradéktalanul jó neked. Nem magas, nem mély, mert ha nem egyezik a hangfekvésedhez, akkor akármilyen jó hangod lehet, nem fog menni. Remélem tudtam segíteni ;)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!