Mikor sírtál utoljára, úgy igazából?
Tehát nem pityergésre gondolok, hanem amikor kitör az emberből. Én tegnap, mert meghalt a mamám:( Már nagyon beteg volt. Kitört belőlem és azt hittem, hogy megfulladok.
13/l
Többféle sírás létezik. Talán te a keserves zokogásra gondolsz. Ami egy trauma következtében tör ki az emberből.
De nem csak ilyenek miatt tudunk sírni. Ennyi a tudományos részről.
Én minden nap sírok egy kicsit, de utoljára csütörtökön este zokogtam, mert annyira feszült voltam. Igazából érzem, hogy valami nincs rendben a párkapcsolatomban, de nem tudok rájönni, hogy mi a hiba... És mindig rám tör a sírás esténként, ha nem vagyunk együtt a párommal...
De "vigasztalhatatlanul" tavalyelőtt július 11.-én sírtam, akkor halt meg a legjobb barátom.
Oh, én meg a kifejtésen átsiklottam... De ne hidd, h érzéketlen tuskó vagyok. Szóval én is hagy fejezzem ki részvétem a Mamád miatt. Örülj annak, h ismerhetted és szerethetted őt, sokaknak ez sem adatik meg... :$
Amúgy köszönöm szépen. :)
15:08
részvétem!
Tudjátok mi rossz dolog még? ... Ha már nem tudsz sírni.
A kiüresedésnél nincs rosszabb. Lélegzel, eszel, járkálsz, néha egy kényszeredett mosolyt is erőltetsz a szádra ... de te már igazából nem is élsz.
résztvétem a mamád miatt
én szombaton sirtam, de nagyon... meghalt a cicám :(
szerencsére rokonom még nem halt meg
de Kormi elvesztése nagyon megviselt
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!