Mikor sírtál utoljára, és miért?
Figyelt kérdés
Csak gyerekek válaszoljanak erre, ezt gyerekektől kérdezem. És aki válaszol írja azt is le, hogy hány éves és milyen nemű.2009. júl. 7. 15:52
1/21 anonim válasza:
Legutoljára akkor sírtam amikor a nagyapám összeesett és ha nem találták volna meg, meghalt volna... Nagyon kiborultam.
Lány vagyok 15 éves
2/21 anonim válasza:
2napja, azért mert kicsit összekaptam a pasimmal:S
De már minden rendben:)
15/L
3/21 anonim válasza:
Tegnap ilyenkor, 15 L. Nagyon rosszul voltam, megmozdulni is nehéz volt, magányos is voltam... :(
4/21 anonim válasza:
Apukam temetesen, tegnap elott :((
14/l
5/21 anonim válasza:
Tegnap, összevesztünk a tesómmal, nagyon csúnyákat mondott nekem, meg is ütött. Persze azóta már kibékültünk.:D
13/L
6/21 anonim válasza:
Ma, beteg vagyok és annyira fájt a torkom meg a fejem hogy már sírtam. 15/L
7/21 anonim válasza:
tegnap hajnalba bejött vmi zöld óriásbarom (szöcske vagy tücsök?:D talán) az ablakon, és elbőgtem magam.. :D asszem itt ki is merült a probléma megoldó képességem.
15L
8/21 A kérdező kommentje:
Fiúk miért nem írnak ide, miért csak lányok? A fiúk nem mernek ilyent bevallani, hogy mikor és mitől sírtak?
2009. júl. 7. 17:40
9/21 anonim válasza:
előzőhét hétfőn..mert a strandon beszolt egy gyerek az alkatom miatt(többször is )...durván rosszulesett mert ha nemtudja h miért(betegség) akkor a fa*zér szol be?mertha ilyen hüde hejes srác lettvolna megértem(illl aztse deh elviseltem volna) deh egy tiszta szőrős rohadfogu igénytelen gyerek szol be akkor már kiborulok...
10/21 anonim válasza:
2 éve mikor eltűnt a macskám aki pelenkás korom óta mindig velem volt.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!