7. -ik osztályt új suliba kezdtem. Mostanra már vannak barátaim, minden rendben van. Ennek ellenére most nagyon izgulok, mint annak idején suli kezdés előtt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
A legkisebb dolgokat is úgy reagálom le, mintha nem tudom mekkora katasztrófa lenne.
Emiatt sok kivizsgálásra jártunk.
Anyum most meg gyógyszerekkel akarja ezt kezeleni.
De gyógyszerek sem lesznek mindig, s nem akarom, hogy véletlenül a gyógyszerektől függjek... Mit csináljak?
14/L
2016. aug. 30. 20:29
1/1 anonim válasza:
Én is elég izgulós típus vagyok, kissé stresszbeteg....😂 De mindenféle önsegítő videót néztem meg próbálok arra gondolni hogy nincs sok mindenért izgulnom, lehet hogy neked sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!