Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek-e Istenben? és miért?

Hisztek-e Istenben? és miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 06:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Hát,elég viccesek vagytok skacok:)

Végülis igazatok van,mindenki abban hisz amiben akar,semmi nem kötelező:)

De magatokkal szúrtok ki:)

2010. ápr. 25. 19:07
 22/31 anonim ***** válasza:
Elképzelek egy mindenkitöl távol élő embert aki egyszer bejön a városba és azt mondják neki: Hé képzeld van isten! Az meg majd mondja hogy : hee? Aki nem olvassa a bibliát meg nem hallgatja a emberek hülyeségeit az nem is tud " istenről" mivel őmaga nem szól hogy nézzide b*zdmeg ittvagyok, bizonyiték meg nincs. ( sztem nincs isten )
2010. ápr. 26. 15:24
 23/31 anonim ***** válasza:
NEM! Honnan tudod hogy van ? Mi értelme?
2010. ápr. 26. 17:23
 24/31 anonim ***** válasza:
55%
Az én véleményem erről az egészről megoszlik. Én azt gondolom, hogy valahol mindenkinek igaza van. Elvégre miért is hinnétek olyan valakinek, akit nem is láttatok? Ez igaz. Ugyan akkor elgondolkodtató, hogy miért van az, hogy oly’ sok ember keresztény vallású, hisznek Istenben. Most úgy őszintén. A levegőt sem látjátok, még is itt van körülöttünk és „létezik”. Még is elhiszed, hogy van, pedig nem látod, nem érzed, nem tudod megfogni. Azt hiszem, hogy kicsit magatokba kellene néznetek, mármint mind azoknak, akik annyira a keresztény vallás és az Istenben való hit ellen vannak. Nem mondom, tény hogy nincs rá kézen fogható bizonyíték, hogy Isten létezik. De próbáld ki egyszer, hogy leülsz otthon, ha bajban leszel és imádkozol hozzá, hogy segítsen meg. Ő pedig segíteni fog. Megsegít. Számtalanszor tapasztaltam már, hogy ez így történt. S bár tudom, hogy a történelmi tudományok szerint, a majmokból fejlődtünk ki, de mondja már meg nekem valaki, hogy akkor most miért nincsenek homosapiensek, meg egyéb fajok, és most miért nem fejlődnek ki belőle emberek? Ráadásul az sem lehetséges, hogy csak úgy lett az emberiség. Minden esetre elgondolkodtató, azt hiszem. Ki miben hisz, ez tény és való. Tiszteletben tartom, hogy vannak emberek, akik nem hisznek az ilyesfélében, és ezt én teljes mértékben elfogadom. S talán pontosan ezért hangsúlyoznám, hogy nekik is tiszteletben kellene tartaniuk, azt hogy a nép másik fele, vallásos. Nos, lehet, hogy hosszú voltam, de most nem tudtam rövid lenni. Ennyi…
2010. máj. 10. 17:51
 25/31 anonim ***** válasza:

Utolsóhoz:)

;) tetszik a gondolkodásod:)

2010. máj. 11. 19:35
 26/31 anonim ***** válasza:

Köszönöm. :)

17:51-es voltam. ;)

2010. máj. 12. 14:34
 27/31 anonim ***** válasza:

felpontoztalak:):D:D:D:D

19:35 voltam:)

;):) :):)

2010. máj. 12. 15:06
 28/31 anonim ***** válasza:
:D
2010. máj. 20. 15:00
 29/31 anonim ***** válasza:
:P:D:)
2010. máj. 20. 18:02
 30/31 anonim válasza:
Igen!hiszek Istenben.Ha bajban vagyok mindig azt mondom:Istenem ne hagyj el,ha valamit kérek tőle azt rövid időn belül megkapom(napokon belül),és megköszönöm neki.Ez az én hitem,és tapasztalatom,és tudom hogy Rá mindig számithatok.Tegyél te is egy egy próbát,és megtapasztalhatod ezeket a dolgokat ha van hited.
2010. máj. 22. 21:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!