Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hisztek-e Istenben? és miért?

Hisztek-e Istenben? és miért?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 21. 06:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
mi az hogy hogy lett? és a többi bolygó hogy lett? és ha másikon van élet az hogy lett? nem kell ahhoz " isten " hogy legyen valami... a biblia ir arrol hogy isten megteremtett még kismillió bolygót ezen a szar Földön kivül? és a többi isten? Zeusz meg allah meg satöbbi? azokat ki teremtette?
2010. ápr. 21. 21:07
 12/31 anonim ***** válasza:
és magát istent ki teremtette? egyszer csak sutty azt lett egy isten? miért nem lett akkor mindjárt kettő is?
2010. ápr. 21. 21:08
 13/31 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt állitja hogy van isten ne olyan bizonyitékkal jöjjön már hogy: és akkor a dinó hogy lett és akkor a föld hogy lett, mert az nem érv.Mondjon valami konkrétat.Amugy a bolygók kialakulása még manapság is zajlik tehát istennek köze nincs a föld kialakulásához.Nézelődjön mindenki neten a témában ( hogy hogy alakulnak ki a bolygók ) :)
2010. ápr. 21. 21:15
 14/31 anonim ***** válasza:
na erre irjon már valaki valamit aki annyira nagyzolta istent
2010. ápr. 22. 14:50
 15/31 anonim ***** válasza:
0%

:) Az egész csak hit kérdése...tudjátok a hit látja a láthatatlant és elhiszi a hihetetlen..

Mondjuk akármit gondoltok,engem nemtudtok kizökkenteni a hitemből:D

annyi természetfeletti dolog történt már velem,hogy nem hiszem hogy ezek csak ugy véletlenül történtek..

Honnan tudjátok amúgy hogy nektek van igazatok? Ha megjelenne Isten előttetek,akkor bocsánatot kérnétek,megalázva az egotokat" tőle hogy ,,megtagadtátok"? És azt mondtátok hogy nem létezik?

Jujj mekkorát fogtak nézni ha ez megtörténik:)

2010. ápr. 22. 18:56
 16/31 anonim ***** válasza:
60%
Sokáig harcoltam az Isten és Jézus ellen! Aztán mikor elegem lett mindenből, mert valóban minden-minden összeomlott körülöttem, ott tartottam, hogy kilépek a fizikai testemből, akkor utolsó elkeseredésemben Hozzá fordultam. És itt vagyok, tudom, hogy rendbejön minden! Mert Isten vezet! Rábíztam az életemet! Sokan le fognak pontozni, de nekik is csak ajánlani tudom! Ha másként nevezzük, nevezhetjük Univerzumnak is! De valami van, hidd el! Csak nyisd ki a szívedet és ne legyen más benne, csak szeretet, akármennyi tüske, akármennyi seb, akármennyi fájdalom is dúlja a lelked! Szeress! Őszintén és akkor tudni fogod, ki az Isten, mert érezni fogod!
2010. ápr. 22. 19:44
 17/31 A kérdező kommentje:
Azt mondják egyesek h az UR AZ ÉN VAGYOK...erre mit szoltok?kül.az utolsoval egyet értek...
2010. ápr. 23. 09:13
 18/31 anonim ***** válasza:
Na az utolsó 2 komment a világ legnagyobb baromsága
2010. ápr. 23. 13:32
 19/31 anonim ***** válasza:
Megjelenik isten? Melyik? van vagy 20. Ha megjelenne pl allah elküldeném a faszba hogy máshol jelenjen meg.Amugy meg ha nincs is isten hogy jelenne meg? ez olyan mintha azt mondanám hogy bármikor megjelenhet előttem egy atombomba szelleme.Arra is ekkora az esély mint isten megjelenésére
2010. ápr. 23. 13:34
 20/31 anonim ***** válasza:
Nem fog megjelenni az Isten, neked kell megtalálnod magadban kedves utolsó válaszoló. Soraidból nézve, tele vagy gyűlölettel, kimondatlan dühökkel. Miért jó így neked élni? Miért nem engeded el ezeket magadból? Hidd el, sokkal jobb szeretni, és szeretve lenni.
2010. ápr. 23. 19:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!