Most mit csinálják?
Figyelt kérdés
Anyám mindenen megsértődik és én ezt már nem bírom. Mindig mindenért én vagyok a hibás. Bármit csinálok az rossz. Már kezdem úgy érezni, hogy semmire nem vagyok jó és mindent csak elrontok. Most már azon gondolkodom, hogy öngyilkos leszek. Én ezt már tényleg nem bírom. Nincs is értelme az életemnek. Talán az lett volna a legjobb, ha meg sem születek. Apámat sem érdeklem... Mégis mit csináljak?2016. aug. 27. 23:05
1/1 anonim válasza:
ülj le velük megbeszélni a dolgot és ott mond el nekik hogy mi bánt,ha ez nem segít akkor hívj terapeutát.És ne aggódj,nem veled van a gond hanem a szüleiddel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!