Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Anyukám beleszól az öltözködés...

Anyukám beleszól az öltözködésembe, mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
15/L vok 2 éve hallgatok Depressziót, és Tankcsapdát. Rockernak érzem magam és nem szeretem a sárga,piros,kék,zöld rózsaszín pólókat:XD Állandóan fekete pólóban és fekete naciban vagyok. Anyukámnak mondtam, hogy ha nem hagyja, hogy a saját stílusom szerint öltözködjek, akkor soha nem lesz egyéniségem. Erre ő azt válaszolta, hogy pszihopata vagyok meg öregasszony feketébe. Mindig eljön velem vásárolni és rám erőszakolja a sárga pólókat meg a márvány fehér színű farmerokat fojjjjj! Mindig azt mondja, hogy amíg ő keresi meg a pénzt a rucikra addig ő mondja meg milyen színű rucikba legyek. És, hogy majd a saját pénzemből termtsek magamnak stílust. (amúgy romák vagyunk)
2010. ápr. 20. 18:20
1 2
 1/11 anonim válasza:
a romáknál nem nagyon nézik h milyen öltözetbe vagy
2010. ápr. 20. 18:26
 2/11 anonim ***** válasza:
94%
Vegyél neki barbibabát karácsonyra, azt úgy öltözteti ahogy akarja... Talán fel kéne világosítani, hogy nem egy játékszert tolt ki magából 15 éve, hanem egy emberi lényt, ami ugyanúgy működik-üzemel, ahogy ő maga..
2010. ápr. 20. 18:26
 3/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg leülni és megbeszélni vele,hogy te mit szeretnél,de hallgasd meg őt is és próbáljatok megegyezni.Nekem egy 11 éves lányom van,és mi mindig meg tudunk egyezni...
2010. ápr. 20. 18:31
 4/11 anonim ***** válasza:
54%
szivasd meg vetesd meg vele a legdrágább ruhákat és ne hordd őket talán belunn abba hogy veszi a cuccokat és nem hodod vagy ami a legjobb dobbd be egy sarokbaés sard le ... sértődj meg stb ... gondolom tudod hogy az anyák utálják ha a gyerekük megvan rá sértődve tedd te is azt...vagy értesd meg vele hogy felnőtt korodban máár nem fog öltöztetni
2010. ápr. 20. 18:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
uhh sajnállak :( nem sok mindent tudsz tenni ellene... talán nyáron vállalj diákmunkát, és akkor lesz némi pénzed.
2010. ápr. 20. 18:34
 6/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom,hogy nállatok milyen iratlan szabályok működnek a családban, de természetesen viselkedsz a korodhoz.

Én is feketében jártam akkor, pedig annak már tizen éve.

A hugaim is feketében járnak, ők korod beliek.

Értsd meg anyud még ha nehéz is, és ha azt modnja, hogy amíg ő keresi a pénz... hát keress valami diákmunkát, én ezzel védtem ki az eféla szólásait anyámnak.

Aztán meg évek múlva úgyis változik az ízlésed és lehet anyád fogja azt mondani, vegyél már végre magadra egyszerűbb színeket.

Ne foglalkozz vele, ez a dolga, hogy neveljen, próbáljon terelni a szerinte jó út felé.

2010. ápr. 20. 18:38
 7/11 anonim ***** válasza:
én azon csodálkoztam el a legvégén hogy roma létére rockot hallgat, rockernek hiszi magát. na ez a meglepően ritka köztük. (bár lehet már valami módosabb gazdagabb família akik keveredtek kicsit) azt meg hiába mondjátok hogy beszélje meg az anyukájával, az nem úgy működik mint köztünk, nekik olyan a mentalitásuk ami nem teszi lehetősvé hogy bármit is nyugodtan leülve meg lehessen beszélni... a veszekedéssel meg még jobban makacsolni fogja magát anyud kérdező. figyelj más módszer nincs, kiállsz az álláspontod mellett (ha nem csak divatrocker vagy aki egy kis ideig szereti és utána tojja le, bár 2 év már utalhat arra hogy nem) és megmondod neki hogy te akkor is feketében akarsz járni.
2010. ápr. 20. 18:41
 8/11 anonim ***** válasza:
18:41 nem csak a roma szülőkre jellemző hogy nem lehet velük beszélni. Mi magyarok vagyunk, és nálunk mindigis az volt a szokás, hogy az van, amit a szülő mond és kész. Csinálhattál bármit, mondhattál bármit, nem értél el vele semmit. Egyébként meg ne általánosíts.
2010. ápr. 20. 18:44
 9/11 anonim ***** válasza:

én 13 éves korom óta járok feketében. (egyelőre 30vagyok.) egyszer erőltettek rám egy sötétkék pulcsit volt rajtam 10x. szoktam mondani anyumnak: na vettél magadnak egy pulcsit:) .

mivel ő keresm meg a ruháid árát, akkor ha ajándékot kapsz (kérhetsz) kérj, fekete cuccokat. és az álltala vett tiritarka ruháknak nem lesz túl sok haszna. meg könnyen koszolódik a világos cucc "véletlenül"is

2010. ápr. 20. 19:43
 10/11 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 20. 19:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!