A korommal, hogyan békülhetek ki?
Tesó, ahogy a nagy könyv írja, áldottak és átkozottak is vagyunk egyszerre. (Bár inkább áldottak.....)
Amennyiben öregnek érzed magad, az is vagy... mégis fiatal. Gondolj bele milyen nagy ez a világ. Voltál már valaha Madagaszkáron? Vagy valahol a világvégén? Öreg vagy, hozzám képest. (20 vagyok), mégis, fiatal vagy, ha a föld életkorát nézed. Képzeld el magad, kívülről, most távolodj el, még még és még, egészen addig amíg egyben látod a bolygót. Na olyan pici vagy, pont ennyire vagy fiatal a világegyetemhez képest. Annyi mindent lehet csinálni, és annyi mindent el lehet még érni, hogy végtelen a lista szinte. Bár az új világrend elég rendesen munkálkodik, és pont ebben az időszakban formálódik át a bolygó, és az unokáink már más világot fognak tapasztalni (mind 1 ne menjünk bele részletesen :D) így hát, amíg még lehet, járd be a világot. Önbizalom kell? Vágd le a hajad, kapj fel egy inget és egy öltöny mellényt, aztán irány a szomszédos ország egy két baráttal. Nézzetek meg szép helyeket, ha gondolod Oroszországba is elmehetsz, töltsd le a Steam-et, és vedd meg a CS:GO-t. Két hét alatt perfekt orosz leszel. Tanulj egy kicsit, olvass, láss világot.
Menj el kondiba... Egy ajándék a tested, használd ki.
A motivációddal pedig tartozol az életnek, mert nem véletlenül voltál te a leggyorsabb sperma. Már ott is akartál valamit az élettől, valami érdekeset és érdemmel telit. :) Ha szabadságot akarsz, kezdj el Parkour-ozni, énis szoktam. Amikor megmászol valamit, érzed a szabadságot ahogy felszabadulsz. (De készülj, hogy a rendőr elől futni kell majd. Javaslom mindig legyen egy B terved, alternatív út menekülésre.)
Jaj, azt hittem már keményseprő vagy.
Én fiatal vagyok mégis 60+ évesnek érzem magam. Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, szóval nyugodtan hívhatsz nagypapának.
én 31 vagyok szoval nyugi :))
a kor csak egy allapot, az a lenyeg mit hozol ki belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!