Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » A korommal, hogyan békülhetek ki?

A korommal, hogyan békülhetek ki?

Figyelt kérdés
27 vagyok és nagyon utálom le se tudom írni, hogy mennyire! Jó oké nem nézek ki annyinak, de akkor is sokkal fiatalabb szeretnék lenni. Remélem, hogy reinkarnálódok :D
2016. aug. 19. 01:16
1 2
 11/18 fosfosfosfos ***** válasza:
Nem egyszerű. Be kell mászni a kéménybe és sok időt eltölteni együtt. Beszélgetni szabad témákról. Vannak kéményseprők, akiknek ez egy egész élet munkája alatt nem sikerül. Pedig elhiheted nekik milyen sok dolguk van a korommal. Szóval ne siettesd.
2016. aug. 19. 13:02
 12/18 anonim ***** válasza:
#1 Family guy Peter pls..:'D fogadd el és élj boldogan!! :)
2016. aug. 19. 13:11
 13/18 anonim válasza:
Ne söpörd ki a kéményből, úgy meg fog bocsátani a kormod...
2016. aug. 19. 14:09
 14/18 anonim ***** válasza:

Tesó, ahogy a nagy könyv írja, áldottak és átkozottak is vagyunk egyszerre. (Bár inkább áldottak.....)

Amennyiben öregnek érzed magad, az is vagy... mégis fiatal. Gondolj bele milyen nagy ez a világ. Voltál már valaha Madagaszkáron? Vagy valahol a világvégén? Öreg vagy, hozzám képest. (20 vagyok), mégis, fiatal vagy, ha a föld életkorát nézed. Képzeld el magad, kívülről, most távolodj el, még még és még, egészen addig amíg egyben látod a bolygót. Na olyan pici vagy, pont ennyire vagy fiatal a világegyetemhez képest. Annyi mindent lehet csinálni, és annyi mindent el lehet még érni, hogy végtelen a lista szinte. Bár az új világrend elég rendesen munkálkodik, és pont ebben az időszakban formálódik át a bolygó, és az unokáink már más világot fognak tapasztalni (mind 1 ne menjünk bele részletesen :D) így hát, amíg még lehet, járd be a világot. Önbizalom kell? Vágd le a hajad, kapj fel egy inget és egy öltöny mellényt, aztán irány a szomszédos ország egy két baráttal. Nézzetek meg szép helyeket, ha gondolod Oroszországba is elmehetsz, töltsd le a Steam-et, és vedd meg a CS:GO-t. Két hét alatt perfekt orosz leszel. Tanulj egy kicsit, olvass, láss világot.

Menj el kondiba... Egy ajándék a tested, használd ki.

A motivációddal pedig tartozol az életnek, mert nem véletlenül voltál te a leggyorsabb sperma. Már ott is akartál valamit az élettől, valami érdekeset és érdemmel telit. :) Ha szabadságot akarsz, kezdj el Parkour-ozni, énis szoktam. Amikor megmászol valamit, érzed a szabadságot ahogy felszabadulsz. (De készülj, hogy a rendőr elől futni kell majd. Javaslom mindig legyen egy B terved, alternatív út menekülésre.)

2016. aug. 19. 14:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Én még a nálam fiatalabbakat is le csókolomozom.
2016. aug. 19. 20:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Jaj, azt hittem már keményseprő vagy.

Én fiatal vagyok mégis 60+ évesnek érzem magam. Mindenki annyi idős amennyinek érzi magát, szóval nyugodtan hívhatsz nagypapának.

2016. aug. 19. 21:14
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerinted én hány éves vagyok kérdező? Tudod sokszor a biológiai szám nem egyezik meg azzal, hogy agyilag hány éves vagy. Ennek ugyan lehetnek biológiai tényezői, hogy mondjunk milyen idős a tested a valódi korodnál, de a lényeg, hogy szellemileg hány éves vagy.
2016. aug. 19. 21:20
 18/18 anonim válasza:

én 31 vagyok szoval nyugi :))

a kor csak egy allapot, az a lenyeg mit hozol ki belole

2016. aug. 21. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!