Miért érzem magam mostanában rosszul?
Az a bajom, hogy mostanában előtör rajtam a rossz kedv. És a suliból is szinte hetente haza kell jönnöm mert a hasam fáj, hányingerem van és félek hogy lesz valami "bajom" mellesleg elönt a rossz kedv is. És ilyenkor van egy érzés hogy haza kell jönnöm! De tudom hogy ez csak bebeszélés, és nem tudom mihez kezdjek vele... :( hogy kezeljem az érzéseimet, hogy ne fájjon annyit a hasam, és hogy jó kedvem legyen?? SEGÍTSETEK!!!:(
14/L
Hát...van néhány "hülye emberke" a suliban akiktől tartok, nem akarok a közelükben lenni... de nem szoktak engem sose piszkálni, mégis tartok tőlük és néha rosszul is érzem magam ha a közelemben vannak :S
pedig szeretek iskolába járni, és mégis rám jön a hasfájás
100% hogy ez bebeszélés :S és valahogy ezen változtatni kéne az utolsó 2 hónapra, hogy jól érezzem magam
most mész középsuliba?
lehet attól tartassz egy kicsit hogy milesz.ideg,izgulsz emiatt
hasfájásra gyógyszer,és próbálj meg nem haza menni ha baj van erőltesd meg magad hogy ottmaradsz
Csak annyit fűznék az esetleges félelemből fakadó hasi fájdalomhoz, hogy gondolj bele ha félsz fáj és rosszúl vagy, ha nem félsz nem fog fájni és jól leszel! Szerinted melyik szituban éreznéd jobban magad?
Te döntesz, félsz vagy nem? Végül is akár félsz akár nem a napot nap követi és az esemélyek ugyanúgy zajlanak, csak max a hasad nem fog fájni és jobb lesz a közérzeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!