Inkább maradjak a tanulásnál? Csak időpocsékolás lenne a pihenés?
Az iskolai időszakban, a napjaim csak a tanulásból állnak.
A hobbijaimat és a barátokat hanyagolom...
De idén kiszeretnék próbálni olyasmiket is amiket eddig soha!
Pl: Falmászás, Nyelvtanulás stb.
Persze, gondolni ezekre a dolgokra jó meg minden, de nem tudom, hogy ezt a kb 2-3 hónap ne töltsem e inkább a tanulással?
Az utóbbi napokban rám tört a depresszió, és kezdem észre enni, hogy mennyire szürke is az életem...
Ezzel én is így vagyok, hogy a suli alatt csak tanulásból állnak a napjaim, nincs időm semmire és a hétköznapjaim is szürkék...
Igyekszem tanulni, de már sajnos annyira unom, hogy nem csinálok egész nap semmit, csak pihenek, mert fáradt vagyok.
Amúgy az elsőnek: nem biztos, hogy van ideje/energiája átmenni a haverokhoz. Pl. én ha hazaérek 3-4 körül, tanulok, és annyira fáradt vagyok, hogy alszok egyet, kicst gépezek és vége a napnak. Másnap pedig kezdem előről. :S
De annak ellenére, hogy most hanyagolnod kell a barátaid/hobbiaid szerintem most tanulj, még van kb. 2 hónap a suliból, aztán végre 3 hónap szünidő. A barátaid pedig szerintem megértik, ha igazi barátok, mert sajnos tanulni csak most lehet, később már nem igazán. A barátok pedig mindig ott lesznek. :)
Én viszont 7-8-ra kell menjek. :)
De talán jobb is, mert ha én mennék 9-re, akkor addig tuti aludnék, viszont délután is kevesebb időm lenne.
Sehogy sem jó ez a suli, viszont muszáj elvégezni! :)
fél kilencre jársz?
én 7:15-re
ma 18kor értem haza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!