Heudhfugfidjeifmfidj kérdése:
Megszeretnék változni belsőleg. Hogyan tehetem?
Figyelt kérdés
Megakarok változni, de nem tudom, hogyan! Tudnátok segíteni, tanácsot adni? 13 éves lány vagyok, és nagyon önbizalomhiányos, bátortalan, visszahúzódó vagyok. Szeretnék bátrabb lenni, és azt szeretném, ha több önbizalmam lenne! Ezért megszeretnék változni! Mit tegyek? Hogyan változhatok meg?2016. aug. 6. 10:53
1/3 j-eszköz válasza:
Segítik a személyiség fejlődését:
imádkozás, meditálás, házimunka, kerti munka, iskolai tanulás, diákmunka, jó hobbik (pl. gyalogtúrázás, kirándulás).
2/3 anonim válasza:
Tornázz, sportolj, és ha elkezdted, akkor nehogy feladd 1-2 nap/hét után!! Az ember általában belefárad, aztán csodálkozik, hogy miért nincs változás.
Imádkozz Istenhez, hogy nyugtasson meg, és hogy legyenek jobbak veled az emberek. Ezenkívül mindig aludd ki magad, szedjél vitaminokat, főleg B-vitamin komplexet, mert az segít az idegeidnek.
És mindig legyél jó és rendes. Ha szemét vagy, akkor sem lesznek veled feltétlenül rendesebbek! Csak még azzal is szembesülnöd kell, hogy te is milyen kegyetlen voltál. Ezért nem érdemes rossznak lenned.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat! :) Sajnos sportolni nem nagyon tudok, mert itt nincs rá nagy lehetőség, max a tesiórák!
2016. aug. 7. 09:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!