Milyennek kell lennie egy 15 és fél éves lánynak?
Figyelt kérdés
15 és fél éves vagyok. 174 cm 50 kg. Közepes hosszúságú barna hajam van, barna szemem, néha felbukkan 1 2 pattanás.a melem nem nagy 75b .viszonylag csinos alakom van ,az arcommal nem vagyok megelégedve teljesen.nem volt még barátom.van kisugárzásom ,egyéniségem , humorom ,konnyen barátkozom, okos vagyok ,makacs, nem vagyok kényes ,finnyás , kicsit fius vagyok.több fiu barátom van mint lány.nem nagyon járok bulizni.nem oltozkodom kihivoan .megis sok fiu beprobalkozott , de oszinten vissza utasitottam oket , nem hulyitek senkit.Szerintetek rz megfelel egy majdnem 16 éves lánynak?2016. aug. 3. 21:18
1/5 anonim válasza:
És ha erre valaki azt írja, hogy nem, akkor mit csinálsz?
Ilyen vagy, és kész.
És mivel 15,5 éves vagy, és pont ilyen, ezért nyilván ilyennek is kell lennie egy korodbelinek.
2/5 anonim válasza:
Egy kézen meg tudnám számolni azokat a tiniket, akik tökéletesnek (vagy megfelelőnek) tartják magukat.
4/5 TheDrakBloodWarior válasza:
Persze h megfelel hiszen ez vagy te és aki nincsen megelégedve veled azt elmehet a sunyiba ;)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat.!:) Sokat segitett.
2016. aug. 5. 18:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!