Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Milyennek kell lennie egy 15...

Milyennek kell lennie egy 15 és fél éves lánynak?

Figyelt kérdés
15 és fél éves vagyok. 174 cm 50 kg. Közepes hosszúságú barna hajam van, barna szemem, néha felbukkan 1 2 pattanás.a melem nem nagy 75b .viszonylag csinos alakom van ,az arcommal nem vagyok megelégedve teljesen.nem volt még barátom.van kisugárzásom ,egyéniségem , humorom ,konnyen barátkozom, okos vagyok ,makacs, nem vagyok kényes ,finnyás , kicsit fius vagyok.több fiu barátom van mint lány.nem nagyon járok bulizni.nem oltozkodom kihivoan .megis sok fiu beprobalkozott , de oszinten vissza utasitottam oket , nem hulyitek senkit.Szerintetek rz megfelel egy majdnem 16 éves lánynak?
2016. aug. 3. 21:18
 1/5 anonim ***** válasza:

És ha erre valaki azt írja, hogy nem, akkor mit csinálsz?

Ilyen vagy, és kész.

És mivel 15,5 éves vagy, és pont ilyen, ezért nyilván ilyennek is kell lennie egy korodbelinek.

2016. aug. 3. 21:33
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy kézen meg tudnám számolni azokat a tiniket, akik tökéletesnek (vagy megfelelőnek) tartják magukat.
2016. aug. 3. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
hát ok
2016. aug. 3. 22:47
 4/5 TheDrakBloodWarior válasza:
Persze h megfelel hiszen ez vagy te és aki nincsen megelégedve veled azt elmehet a sunyiba ;)
2016. aug. 5. 07:17
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszotokat.!:) Sokat segitett.
2016. aug. 5. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!