Mikor kezdtetek el tangát hordani, illetve anyutok ehhez mit szólt?
Én 7.-be szoktam rá, ez tartott 9.-ig.. Már egy éve le se szarom! Figyelj minden hónapba megjön, akkor úgyis bugyit kell hordanom.. Tök kényelmes, biztonságot nyújt(mint fizikailag, mint lelkileg), télen nem fázik a popóm, stb...
Tudom, hogy nem olyan szörnyű a tanga és ellehet viselni, de egy rendes bugyinál vagy franciánál nincs kényelmesebb és ráadásul, ha olyan franciát veszel, akkor az nagyon szépen tudja formálni az idomokat.. :)
Egyáltalán nem ciki..
Én 32 éves vagyok és sosem hordtam tngát és nem is szeretnék.Szerintem a boxer sokkal kényelmesebb is. NA jó mondjuk én pasi vagyok :D.
De viccet félre téve ,egy csin kis franiabugyi is legalább olyan szexi mint egy tanga tud lenni vagy talán még szexibb is.Az én véleményem az így férfi szemmel hogy inkább azok a nők vesznek fel tangát akiknek nem olyan formás a feneke.Mert egy tangában sznte minden fenék kereknek és formásnak tűnik és sszem ez is a célja .Persze nyilván nem minden hölgy veszi fel ezen okból kifolyólag,de szerintem ez a tanga lényege.Szóval amelyik pasi ezért megszól az egy tapasztalatlan és éretlen gyökér
legalábbis szexuális téren.
:DDDD
Anyum tangáját vettem fel nagyanyám adta,mert nem vittem sajátot,és ott aludtam,10-11 éves lehettem..olyan kényelmes volt,hogy madarat lehetett volna velem fogatni!!Azóta csak azt hordok..anyám meg nem szólt egy szót sem,csak kacagott,mivel ő is tudja milyen kényelmes,ő is csak azt hordja..nagyapám szokott hülyülni,hogy vidd a madzagjaidat innen,meg ilyenek.. :D
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!