Mikor kezdtetek el tangát hordani, illetve anyutok ehhez mit szólt?
Figyelt kérdés
Én tegnap kezdtem el,anyám csak pironkodott és mondta,hogy ilyen pici bugyit ritkán látott..xĐ mert ő idősebb és atomot hord..:P 14/L2010. ápr. 17. 14:24
1/17 anonim válasza:
A tanga nemcsak kényelmetlen, de nem is funkcionális. Nem véd a felfázástól... Miért szeretik azt egyesek, hogy a fenekükbe vág a bugyijuk? Fene sem érti ezt...
2/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem és azért vettem,hogy végre megértsem xĐ és ciki lenne középsuliba is az atom..mikor tesi van:P na meg nyáron a hőségbe az atom:S
2010. ápr. 17. 14:33
3/17 anonim válasza:
16 vagyok és nem hordok tangát, mert sztem tök felesleges..... az első kommentelő jól mondta... szerintem a suliba hülyeség tangában járni, buliba ilyen korban pedig K*vás.. már bocsi :) de am, akinek jólesik, az viselje...
4/17 A kérdező kommentje:
de nem cikiznek miatta?vagy franciát hordassz?
2010. ápr. 17. 14:37
5/17 anonim válasza:
a második válaszoló vagyok :) am, nálunk van egy csaj a suliba, csípőgatyába jár a suliba (extracsípő, szerintem olyat még nem is láttál) és a tanga feljebb van húzva a nadrágnál kb a hasa közepéig és has,vagyis inkább mellblúzba van.... szegény csajon röhög mindenki.. xD a sminkje meg kb mint Kiszel Tüncié XD
6/17 anonim válasza:
második vok megint... miért cikiznének? Ha n
latok ez miatt megy a cikizés, elég bunkók az osztálytársaid. A tagán kívül még ezer divatos és kényelmes alsónemű van.. őő... nevekben nem vok nagyon otthon xD
7/17 anonim válasza:
Én sem hordok tangát, valahogy nem tartom szükségesnek. Francia bugyit hordok, ami ugyanolyan jól néz ki szerintem, sőt néha még sokkal szexibb is tud lenni mint egy tanga, amiből kb az egész segge ki van az embernek. Ezzel szemben a francia bugyi kényelmes is, és jobban is véd.
Amúgy szerintem a rendes bugyival sincs semmi gáz. Persze most itt nem a kiscicásra meg a kisautósra gondolok, de azokból is vannak teljesen normális és csinos darabok :)
17/L
8/17 anonim válasza:
én már 7 éve hordok tangát és egyáltalán nem kényelmetlen meg lehet szokni sőt, nekem jobb a tanga mint a francia mert van olyan nadrág ami nem praktikus ha két oldalt ott a vágás a bugyinak! Szóval te döntöd el hogy szeretnéd e használni! Anyukád meg majd bele nyukszik enyém is ilyen volt :)
9/17 anonim válasza:
Nekem meg pont anyum hord tangát, én meg nem :D Én sem értem mi benne a kényelmes, bár egy évvel ezelőtt még a csípőnadrágra is ezt mondtam :D Amúgy miért cikiznének érte? Engem senki sem cikiz érte, hogy nem tangát hordok.
10/17 A kérdező kommentje:
Falun szokás akkor csak az alsónemű miatt cikizni vkit?:SxĐ hadd költözzek el:D
2010. ápr. 17. 18:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!